Facebook Pixel «Ο Ολυμπιακός με τόσα πρωταθλήματα δεν έχει ανάγκη από φιέστες»
| 2011-04-15 17:42:00

«Ο Ολυμπιακός με τόσα πρωταθλήματα δεν έχει ανάγκη από φιέστες»

«Ο Ολυμπιακός με τόσα πρωταθλήματα δεν έχει ανάγκη από φιέστες»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μαζί με τους Μανιάτη και Φετφατζίδη, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε εκδήλωση που έγινε στον Άγιο Σπυρίδωνα και παρέδωσε επιταγή προς ενίσχυση των άπορων. Ο Ολυμπιακός προτίμησε να κάνει «φτωχότερη» την φιέστα και να δώσει τα χρήματά αυτά σε ανθρώπους που περνάνε δύσκολα.
 

Τις επιταγές παρέλαβε ο Μητροπολιτής Πειραιώς και ευχαρίστησε τόσο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον Ολυμπιακό για το σημαντικό έργο που προσφέρουν.

Ο πρόεδρος των πειραιωτών από την πλευρά του τόνισε ότι «Πριν λίγους μήνες, τα έσοδα από το φιλικό της φτώχιας μοιράστηκαν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και δοκιμάζονται. Αποφασίσαμε την Κυριακή στο παιχνίδι με τη Λάρισα που θα έχουμε τη φιέστα μας, να ξοδέψουμε λιγότερα χρήματα, γιατί ο Ολυμπιακός μετά από τόσα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει, δεν έχει ανάγκη από φιέστες. Και θέλουμε να δώσουμε αυτά τα χρήματα σε ανθρώπους που δοκιμάζονται. Σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται η οικονομία της και είναι σε δύσκολη κατάσταση. Στις άγιες μέρες που έρχονται, θέλαμε το ποσό που έπρεπε να δαπανήσουμε για τη φιέστα, να το δώσουμε στην Ενορία. Θέλω να ευχηθώ καλό Πάσχα».

Ο Γιάννης Μανιάτης από την πλευρά του υποστήριξε: «Για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός και ειδικά ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, κάνει μια ουσιαστική κίνηση και βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Προσπαθούμε να τους βοηθάμε όσο περισσότερο μπορούμε. Στην κοινωνία μας ζούμε δύσκολες εποχές και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να βρισκόμαστε δίπλα και να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Ο Γιάννης Φετφατζίδης τέλος επισήμανε: «Είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική προσπάθεια από τον Ολυμπιακό και τον κ.
 Μαρινάκη σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Αυτοί οι άνθρωποι μας έχουν ανάγκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags