Facebook Pixel «Στον Ολυμπιακό έζησα αυτά που ήθελα»!
| 2011-04-16 19:22:00

«Στον Ολυμπιακό έζησα αυτά που ήθελα»!

«Στον Ολυμπιακό έζησα αυτά που ήθελα»!

O Αντώνης Νικοπολίδης λίγο πριν ολοκληρώσει την καριέρα του μιλά για την κατάκτηση του τίτλου και την αγάπη του κόσμου, ενώ αποκαλύπτει πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να υπήρξε σχολείο γι’ αυτόν αλλά στον Ολυμπιακό έζησε όλα όσα ήθελε και είχε στερηθεί ως ποδοσφαιριστής.

Ο πορτιέρο των «ερυθρολεύκων» παραχώρησε συνέντευξη στην «Stadio By Metro» στην οποία τόνισε για το φετινό πρωτάθλημα ότι «είναι πολύ όμορφο να κλείνεις την καριέρα σου κατακτώντας έναν τίτλο. Άλλωστε ένας από τους λόγους που παρέμεινα στην ομάδα το καλοκαίρι, ήταν για να αποχωρήσω πρωταθλητής. Όταν μου ζητήθηκε να παραμείνω και να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά ενόψει της μεταβατικής κατάστασης που προέκυψε στην ιδιοκτησία του Ολυμπιακού, θεώρησα χρέος μου να το κάνω».
Για τον πρόεδρο, κ. Μαρινάκη δήλωσε: «Το να αναλαμβάνεις την προεδρία μίας ομάδας με τέτοια ιστορία είναι πολύ δύσκολο. Η δυναμική όμως του κ. Μαρινάκη, μπαίνοντας στον Ολυμπιακό, αλλά και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με τη δυναμική της ίδιας της ομάδας, που όλα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να πρωταγωνιστεί, ήταν καταλυτικές για την κατάκτηση του τίτλου, που μας εξασφαλίζει και την παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η παρουσία του στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού, είτε από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας είτε του Ολυμπιακού, είναι για μένα τρομερά σημαντική».
Όσον αφορά στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ο Αντώνης Νικοπολίδης υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν για μένα σχολείο. Πήγα πολύ μικρός σ' αυτόν. Εκεί έκανα τα πρώτα μου βήματα, έμαθα τι θα πει επαγγελματισμός και εξοικειώθηκα με τις δυσκολίες μίας μεγάλης ομάδας. Στον Ολυμπιακό όμως έζησα όλα αυτά που ήθελα και μου έλλειπαν ως ποδοσφαιριστής.
Δηλαδή τους τίτλους, την ειλικρινή αγάπη του κόσμου, την αγάπη των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα αλλά και με τον αμοιβαίο σεβασμό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε και με έφερε εδώ, όπου έζησα τόσο όμορφα και σημαντικά πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags