Facebook Pixel "Eπιστρέφει" ο Τζόλε στον Ολυμπιακό!
| 2014-05-10 09:30:00

"Eπιστρέφει" ο Τζόλε στον Ολυμπιακό!

"Eπιστρέφει" ο Τζόλε στον Ολυμπιακό!

Ο παλαίμαχος άσος, που έχει συνδέσει την καριέρα του με τους "ερυθρόλευκους", δεν διέκοψε ποτέ ουσιαστικά τις επαφές με τους Πειραιώτες! Ο σκύλος αποκαλύπτει...
 

Ένα... μυστικό όπλο έχει ο Ολυμπιακός για τη σπουδαία μεταγραφή που προσπαθεί να ολοκληρώσει με τον Ντιόπ της Λεβάντε και αφορά έναν... παλιό γνωστό της ομάδας!

Όπως είναι γνωστό, πίσω από τις... ελληνικές μεταγραφές της Λεβάντε (Βύντρα, Καράμπελας, Γκέκας, Λέλ, Ιβανσιτς, Σιμάο κ.α) βρίσκεται ο Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty» και τώρα φαίνεται να... έχει βάλει το χεράκι του.

Ο παλαίμαχος άσος χωρίς να είναι ατζέντης των παραπάνω ποδοσφαιριστών, λειτουργεί ως μεσάζων, εκμεταλλευόμενος την άριστη σχέση του με τον τεχνικό διευθυντή Σαλβαδόρ.

Έτσι και τώρα λοιπόν, στην υπόθεση Ντιόπ, ο Τζόλε έχει ουσιαστική συμμετοχή για να γίνει το deal του Ολυμπιακού με την Λεβάντε και ας μην το λέει καμία από τις δύο πλευρές...Δεν μιλάμε δηλαδή για μία επιστροφή στον Ολυμπιακό, με την έννοια ότι θα αναλάβει κάποιο πόστο. Ο Τζόλε, άλλωστε, είναι μάνατζερ ποδοσφαριστών σήμερα. Αλλά έβαλε το χεράκι του για να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε και χάρηκε μαζί της δεκάδες στιγμές ευτυχίας...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags