Facebook Pixel «Θα επανέλθει ο Αστέρας»
| 2011-04-22 19:15:00

«Θα επανέλθει ο Αστέρας»

«Θα επανέλθει ο Αστέρας»

Σίγουρος πως ο Αστέρας Τρίπολης θα επανέλθει γρήγορα στη μεγάλη κατηγορία εμφανίστηκε ο Αντώνης Λαδάκης σε δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο arcadia-sports.gr

Για τον κόσμο: «Μετά από μια δύσκολη χρονιά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας και δυστυχώς για όλους μας η ομάδα δεν θα αγωνίζεται στη Super League. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τους λόγους που φτάσαμε μέχρι αυτό το σημείο, γιατί λίγο-πολύ είναι γνωστοί... Θα ήθελα να ξέρει ο κόσμος ότι προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν ήταν αρκετό. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη που έδωσε στην ομάδα σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ελπίζω να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα, παρότι τους πίκρανε».

Για τους Μπάκο, Καϋμενάκη: «Είμαι σίγουρος ότι ο Αστέρας με την βοήθεια του κόσμου αλλά και των κυρίων Μπάκου και Καϋμενάκη, πολύ σύντομα θα επανέλθει στη Super League γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται».

Για το πώς ένιωσε όταν χειροκροτήθηκε την ώρα της αλλαγής: «Την ώρα της αλλαγής μου στον αγώνα με τον Πανιώνιο ένιωσα περίεργα. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, στα έντεκα χρόνια που αγωνίζομαι στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Τρίπολης για τη συμπεριφορά του αλλά και για την εκτίμηση που δείξατε προς το πρόσωπο μου. Να ξέρουν ότι είναι αμοιβαίο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags