Facebook Pixel «Δεν υπάρχουν στόχοι και πλάνο στον ΠΑΟ»
| 2011-04-23 20:42:00

«Δεν υπάρχουν στόχοι και πλάνο στον ΠΑΟ»

«Δεν υπάρχουν στόχοι και πλάνο στον ΠΑΟ»

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά άφησε σχετικά με το μέλλον του ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος μιλώντας στην Γαλλία αναφέρθηκε στο διοικητικό και αγωνιστικό… μπάχαλο του Παναθηναϊκού. 

Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε στο Canal+ και σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στην Ελλάδα, απάντησε:

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω. Δεν θέλω να μπερδεύω την κατάσταση. Δεν θέλω να πω "Ναι, θα μείνω" και σε έναν μήνα αργότερα να αποφασίσω πως θέλω να βρω με μία κάποια άλλη ενδιαφέρουσα ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικά μία καλή ομάδα, είναι ένας μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα. Αλλά είχαμε μια αρκετά δύσκολη σεζόν, με εσωτερικές διαφωνίες στο συμβούλιο και στους μετόχους. Στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχαμε καλή χρονιά. Δεν υπάρχουν στόχοι ούτε κάποιο μακροπρόθεσμο πλάνο. Δεν υπάρχει κάποια ξεκάθαρη στρατηγική. Και αυτό με κάνει να πιστεύω πως αν προκύψει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία, γιατί να μην τη μελετήσω;».

Ο Μπουμσόνγκ αναφέρθηκε και στην προοπτική επιστροφής στην Γαλλία: «Μια πιθανή επιστροφή στη Ligue1; Γιατί όχι; Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να είσαι ευτυχισμένος, χωρίς να έχει σημασία που βρίσκεσαι. Στη Ligue1, στην Αγγλία, στην Bundesligaνα παραμείνεις στον Παναθηναϊκό, επειδή μπορείς να αισθανθείς καλά. Η ζωή στην Ελλάδα είναι ευχάριστη. Όταν τα πράγματα πάνε καλά σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, τότε είναι αρκετά καλά. Εκτός από τώρα, που τίποτα δεν γίνεται καλύτερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags