Facebook Pixel Τα… χώνει σε Γκουαρδιόλα!
| 2011-04-26 19:21:00

Τα… χώνει σε Γκουαρδιόλα!

Τα… χώνει σε Γκουαρδιόλα!

Μια μέρα πριν το clasico για το Champions League, ο Μουρίνιο δεν έχασε την ευκαιρία να τα… χώσει στον «αντίπαλό» του, υποστηρίζοντας πως ο Γκουαρδιόλα είναι ο μοναδικός προπονητής που κριτικάρει τις σωστές αποφάσεις των διαιτητών.

Μετά τις δηλώσεις του Γκουαρδιόλα ότι ο Μουρίνιο θα προτιμούσε έναν Πορτογάλο προπονητή αντί του Γερμανού Σταρκ και την κριτική που άσκησε σε έναν από τους βοηθούς στον τελικό του Copa del Rey, ήρθε η σειρά του τεχνικού της Ρεάλ να περάσει στην αντεπίθεση, δηλώνοντας πως ο Πέπε έχει θεσπίσει ένα νέο γκρουπ προπονητών που κριτικάρει τους διαιτητές όχι για τις λανθασμένες αλλά για τις σωστές τους αποφάσεις!

 
«Μέχρι στιγμής υπήρχαν δύο γκρουπ προπονητών. Ένα πολύ μικρό που είχε αποφασίσει να μη σχολιάζει τις αποφάσεις των διαιτητών και ένα άλλο μεγαλύτερο, στο οποίο ανήκω και εγώ, που κριτικάρει τους διαιτητές όταν κάνουν σοβαρά λάθη. Άνθρωποι σαν εμένα πολλές φορές δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, όμως δεν διστάζουν να δώσουν συγχαρητήρια σε έναν συνάδελφό τους που κάνει πολύ καλή δουλειά.
 
Τώρα, υπάρχει και ένα τρίτο γκρουπ προπονητών, που αποτελείται μόνο από τον Γκουαρδιόλα, οι οποίοι κριτικάρουν τις σωστές αποφάσεις ενός διαιτητή. Είναι η πρώτη φορά που συναντώ κάτι παρόμοιο, να κριτικάρει κάποιος τον διαιτητή πριν καν γίνει το παιχνίδι. Στην πρώτη του σεζόν έζησε με το σκάνδαλο του Στάνφορντ Μπριτζ και ήταν ευτυχισμένος. Τότε η ομάδα μου είχε μείνει και πάλι με δέκα παίκτες. Φέτος, αντιμετώπισε την Άρσεναλ και όλοι είδαν τι συνέβη, ενώ τώρα άσκησε κριτική σε έναν βοηθό για μία πολύ δύσκολη και σωστή απόφασή του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της «βασίλισσας».
 
Όσον αφορά τη δήλωση του τεχνικού των «μπλαουγκράνα» ότι θα προτιμούσε να είναι διαιτητής κάποιος συμπατριώτης του, ο Μουρίνιο υποστήριξε πως δεν είναι φίλος με τους διαιτητές. «Ελπίζω οι παίκτες να βοηθήσουν τον Σταρκ και να κάνει καλό παιχνίδι. Δεν είμαι φίλος με τους διαιτητές. Τους ασκώ κριτική όταν κάνουν λάθη απέναντι στην ομάδα μου. Έχασα έναν ημιτελικό του Champions League από ένα γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Αν όμως τα πάει καλά θα το πω. Ο μοναδικός διαιτητής με τον οποίο μπορώ να πω ότι είμαι φίλος είναι Μαρκ Χάσλεϊ, που αντιμετώπισε προβλήματα υγείας και έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Δε θέλω τυχόν λάθη να ευνοήσουν την ομάδα μου και ελπίζω και οι δύο πλευρές να είναι ευχαριστημένες μετά το παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags