Facebook Pixel Ο πιο τυχερός ποδοσφαιρόφιλος του κόσμου!
Ποδόσφαιρο
| 2011-04-29 23:17:00

Ο πιο τυχερός ποδοσφαιρόφιλος του κόσμου!

Ο πιο τυχερός ποδοσφαιρόφιλος του κόσμου!

Ποιος ποδοσφαιρόφιλος δεν έχει ονειρευτεί να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League;

Και πόσοι είναι οι κοινοί θνητοί που έχουν πάρει στα χέρια τους το αυθεντικό τρόπαιο κι όχι τις ρέπλικες που υπάρχουν στα μουσεία πολλών ομάδων;
Ο 32χρονος Άγγλος Αντι Κάρπεντερ, κούριερ στο επάγγελμα, είχε την τύχη όχι μόνο να το σηκώσει, αλλά το πάρει… σπίτι του για ένα βράδυ!

Από τον Άντι λοιπόν ζητήθηκε να πάρει το τρόπαιο από μια έκθεση και την άλλη μέρα να το παραδώσει αλλού. «Μπορεί να ήταν ρέπλικα, αλλά μου είπαν πως ήταν το αληθινό! Μου `φυγε η γη κάτω από τα πόδια!», είπε ενθουσιασμένος στην εφημερίδα Sun o τυχερός κούριερ.

“Moυ είπαν να μη το αφήσω από τα μάτια μου ούτε δευτερόλεπτο», σημείωσε ο Αντι, οπαδός της Αστον Βίλα, ο οποίος το πήγε στο σπίτι του στο Σάτον Κόλντφιλντς, στο σπίτι που μένει με τη σύντροφο του και τη 10 μηνών κορούλα τους.

«Το φίλησα και έβγαλα κάποιες φωτό. Ποιος ποδοσφαιρόφιλος δεν θα το έκανε;Άνθρωπος είμαι! Η Ντανιέλ (σ.σ. η σύντροφος του) εξεπλάγη όταν της είπα ότι δεν θα ένιωθα ασφαλής να το αφήσω κάτω. Είχα το χέρι μου πάνω του όλο το βράδυ», είπε ο… εκστασιασμένος Άντι, ο οποίος το πρωί το μετέφερε στα «Pinewood Studios», όπως ήταν προγραμματισμένο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags