Facebook Pixel Μεταμορφωμένη Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-09-14 19:50:00

Μεταμορφωμένη Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταμορφωμένη Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Premier πανηγύρισε η Γιουνάιτεντ που επικράτησε με 4-0 της ΚΠΡ. "Παρθενικό" γκολ για Ντι Μαρία και Ερέρα. Αλλαγή ο Φαλκάο.

Η ομάδα του Φαν Χάαλ πήρε από την αρχή την πρωτοβουλία χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία της ΚΠΡ. Το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ντι Μαρία (το "παρθενικό" του) στο 24' απελευθέρωσε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που από εκείνο το σημείο και μετά έκαναν ό, τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, πετυχαίνοντας ακόμα δύο τέρματα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο 36' ο Ρούνεϊ έστρωσε στον Ερέρα, ο οποίος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε και αυτός το πρώτο του γκολ με την φανέλα των "κόκκινων διαβόλων", ενώ στο 44' ήρθε η ώρα του Ρούνει που με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Γκριν.

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, με την Γιουνάιτεντ να προσπαθεί και να πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ με τον Μάτα στο 58', δείχνοντας μεταμορφωμένη σε σχέση με τις εμφανίσεις της τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την πρώτη του εμφάνιση με τα χρώματα της Γιουνάιτεντ έκανε και ο Ρανταμέλ Φαλκάο που πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 67' στην θέση του Μάτα.

Mάντσεστερ Γιουν.: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Έβανς, Μπλάκετ, Ρόχο, Μπλιντ, Αντέρ Ερέρα, Ντι Μαρία (82' Γιανουζάι), Μάτα (67' Φαλκάο), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα, Ρίο Φέρντιναντ, Κόκερ, Χιλ (46' Αρμάν Τραορέ), Σάντρο (74' Χένρι), Φερ, Χόιλετ, Κράνιτσαρ, Φίλιπς, Όστιν (59' Εντουάρντο Βάργκας).

Τα γκολ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags