Facebook Pixel Σ-έξι απογείωση!
| 2014-09-18 23:54:00

Σ-έξι απογείωση!

Σ-έξι απογείωση!

Με τρομερή εμφάνιση, τον Κλάους να κάνει χατ τρικ και τέσσερα γκολ μέχρι το 28', ο ΠΑΟΚ... διέλυσε με 6-1 τη Μινσκ στην πρεμιέρα του Γιουρόπα. Ντεμπούτο με γκολ ο «Παπ», δίχτυα και ο Τσανδάρης.

Εντυπωσιακά ξεκίνησε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ο ΠΑΟΚ, καθώς... σκόρπισε με 5-1 τη Ντιναμό Μινσκ με τον Στέφανο Αθανασιάδη να πετυχαίνει χατ τρικ. Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 3' με φοβερό αυτογκόλ, στην συνέχεια ο Κλάους πέτυχε άλλα τρία μέχρι το 28' και ο Παπαδόπουλος στο ντεμπούτο του έκανε το 5-0 στο 50. Στην συνέχεια ο Δικέφαλος χαλάρωσε και οι Λευκορώσοι μείωσαν στο 80' σε 5-1, όμως ο Τσανδάρης στο 89' έγραψε το τελικό 6-1.

Μετά την φοβερή λοιπόν αυτή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ πάει... φορτσάτος να πάρει αποτέλεσμα και στην Γκινγκάμπ (2/10), η οποία έχασε από την Φιορεντίνα με 3-0.


Τρομερός ΠΑΟΚ, απίθανος Κλάους!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε ιδανικά στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς μόλις στο τρίτο λεπτό ευτύχησε να ανοίξει το σκορ και μάλιστα με... δώρο από τους παίκτες της Μινσκ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Νίκολιτς προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, όμως δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Από το γκολ αυτό φάνηκε νωρίς πως ο Δικέφαλος θα έχει εύκολη δουλειά απόψε.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μάλιστα, έκανε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα, καθώς στο 12' πρόλαβε και έκλεψε από τον Μπανγκουρά και με σουτ από κοντά έκανε το 2-0, στο 16' με κεφαλιά από σέντρα του Ρετς έγραψε το 3-0 και στο 28' μετά από λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων έκανε το 4-0 και πανηγύρισε ένα εντυπωσιακό χατ τρικ!


Ο ΠΑΟΚ ωστόσο δεν είχε... φρένο και στα επόμενα λεπτά συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη αδύναμη Μινσκ. Μάλιστα στο 40' ο Σαλπιγγίδης, μετά από κεφαλιά – ασίστ του Τσανδάρη, έχασε μοναδική ευκαιρία σε κενή εστία για να πετύχει και αυτός ένα γκολ.

Ντεμπούτο με γκολ και... κερασάκι!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης έριξε στο ματς τον Δημήτρη Παπαδόπουλο αντί του Μακ. Ο Έλληνας επιθετικός στο ντεμπούτο με την φανέλα του Δικεφάλου μπήκε ορεξάτος και μάλιστα ευτύχησε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα να σκοράρει. Ο Σκόνδρας στο 50' κινήθηκε ωραία από δεξιά, γύρισε στον «Παπ» και αυτός με σουτ σε κενή εστία έγραψε το 5-0.

Μετά το γκολ ο Άγγελος Αναστασιάδης έκανε κάποιες αλλαγές (έβγαλε και τον Κλάους που αποθεώθηκε), ενώ οι παίκτες του χαλάρωσαν πάρα πολύ και έδωσαν δικαιώματα στους Λευκορώσους. Η Μινσκ απείλησε στο 52', όταν ο Γλύκος σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Νίκολιτς, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 81' έγραψε το 5-1 στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, αφού πέρασε και τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ.

Η χαλάρωση πάντως στο τελευταίο μισάωρο δεν άρεσε καθόλου στον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος έβαλε τις... φωνές στους παίκτες του, αφού ο Δικέφαλος δεν ήταν καλός ούτε μετά το 64' όταν και η Μινσκ έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σίμοβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικά, οι παίκτες του «απάντησαν» με τον Τσανδάρη στο 89' να γράφει το τελικό 6-1 και να πανηγυρίζει το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ.

Διαβάστε πώς παρατάχθηκαν οι δύο ομάδες:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags