Facebook Pixel Τριγωνομετρία η Μπάρτσα από το 30’ και μετά
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-03 22:45:00

Τριγωνομετρία η Μπάρτσα από το 30’ και μετά

Τριγωνομετρία η Μπάρτσα από το 30’ και μετά

Πήγαμε να κοιμηθούμε στο πρώτο ημίωρο με το ματς που (δεν) βλέπαμε στο Καμπ Νου, όμως στο τελευταίο τέταρτο αποζημιωθήκαμε. Ειδικά από την Μπάρτσα. Τι πράγμα είναι αυτό;

Μόλις πιάσει τέμπο η Μπαρτσελόνα θες χίλια μάτια να έχεις για να την χαζεύεις. Για ένα δεκάλεπτο χάθηκε το τόπι κι έκανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, με την Ρεάλ να έχει απονευρωθεί εντελώς.

Αυτό που κάνει η Μπαρτσελόνα είναι απολαυστικό, όταν καταφέρνει να πιάνει τον ρυθμό της. Δεν παίζει ποδόσφαιρο, τριγωνομετρία κάνει μέσα στο χορτάρι. Φεύγουν δεξιά – αριστερά παίκτες με ταχύτητα κι αλλάζουν την μπάλα σα να έχουν μοιρογνωμόνιο. Πώς να τους αντιμετωπίσει η Ρέαλ; Κι ευτυχώς, να λέει ο Μουρίνιο, που ο Κασίγιας βρίσκεται σε καλή μέρα.

Η λογική λέει πως στην αρχή του β’ μέρους η Ρεάλ θα κοιτάξει να πάρει κάποιο ρίσκο, διότι αν καταφέρει να βάλει γκολ, θα αγχώσει την Μπάρτσα. Για να πετύχει τέρμα, όμως, η βασίλισσα θα πρέπει να κάνει και κάποια ευκαιρία. Σούτ, πάντως, στο α’ μέρος δεν εξαπέλυσε από πουθενά. Ο Κακά είναι σε άσχημη μέρα, το ίδιο και ο Ιγκουαϊν, ενώ ο Κριστιάνο δεν βοηθάει καθόλου στα μαρκαρίσματα στα μετόπισθεν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags