Facebook Pixel Απίστευτο αυτό που γίνεται με Ρατς!
| 2014-10-29 13:06:00

Απίστευτο αυτό που γίνεται με Ρατς!

Απίστευτο αυτό που γίνεται με Ρατς!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ με τον Ρουμάνο άσο!

Όταν ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ρατς το περασμένο καλοκαίρι, οι περισσότεροι είχαν να πούνε πολλά για την ηλικία του και το μεγάλο κασέ του.

Οι άνθρωποι του Δικέφαλου, όμως, τον εμπιστεύτηκαν, του έδωσαν ό,τι ζήτησε και ο Ρουμάνος ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Και από τότε έχει βαλθεί να μας τρελάνει όλους με τις εμφανίσεις του. Ένας πλήρης παίκτης, με ηγετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του, αποδείχτηκε λίρα 100 για τους Θεσσαλονικείς.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ανάγκασε τους πάντες να ξεχάσουν πολύ γρήγορα τον Λίνο, που στην ίδια θέση έκανε... παπάδες τα προηγούμενα χρόνια.

Κι εδώ έρχεται το απίστευτο, καθώς όπως μαθαίνει ο Σκύλος ο Ρουμάνος είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες της εξέδρας, παρότι έχει λίγους μήνες στην μήνες. Ίσως δημοφιλέστερος από τον Βραζιλιάνο προκατοχό του...

Κι αυτό αποδεικνύεται με αριθμούς, καθώς η φανέλα του στις μπουτίκ του ΠΑΟΚ είναι εκείνη που πωλείται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αυτή τη στιγμή! Κι εδώ να θυμίσουμε ότι μιλάμε για έναν αριστερό μπακ, όχι για κάποιον χαφ ή φορ!

Από την άλλη, όμως, είναι λογικό όταν βλέπουν οι οπαδοί έναν παίκτη επιπέδου να τα δίνει όλα για την ομάδα τους, να δένονται μαζί του... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags