Facebook Pixel Γι αυτό δεν έπαιξε ο Μπεργκ!
| 2014-11-02 23:27:00

Γι αυτό δεν έπαιξε ο Μπεργκ!

Γι αυτό δεν έπαιξε ο Μπεργκ!

Ο Στιβ Ρούτερ μίλησε για τις σημερινές αλλαγές του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ατρόμητο, εξήγησε γιατί ο Μπεργκ έμεινε στην προθέρμανση και ανέλυσε τη νέα θέση του Πράνιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άγγλος τεχνικός και άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του «τριφυλλιού»:

Για το ποια ήταν η εικόνα της ομάδας και που κρίθηκε το παιχνίδι: «Είμαστε στη μέση μερικών πολύ δύσκολών παιχνιδιών. Σταθήκαμε πολύ καλά κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο σήμερα. Με τη σκληρή δουλειά βλέπουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες και αυτοί που ξεκίνησαν και οι αλλαγές είχαν σημαντική παρουσία κι έπαιξαν καλά. Δεν κάναμε ακριβώς το παιχνίδι που θα θέλαμε, αλλά τα δώσαμε όλα για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Πράνιτς και τον ρόλο στον οποίο αγωνίστηκε πίσω από τους επιθετικούς: «Είναι ξεκάθαρα ένας πολύ καλός παίκτης. Έχει την ικανότητα να παίζει σε πολλές θέσεις. Γι’ αυτό σε κάθε παιχνίδι μπορεί να παίζει αλλού. Έχει δείξει την αξία του. Έχει παίξει σε πολύ μεγάλους συλλόγους. Η τοποθέτησή του εκεί σε συνδυασμό με τη θέση του Δώνη, μας έδωσε μεγαλύτερη ευελιξία. Σαν ομάδα χρειαζόμαστε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις».

Για το αν το κοουτσάρισμα ήταν δικό του ή του Γιάννη Αναστασίου που ήταν τιμωρημένος: «Έχουμε ξεκάθαρη δομή σαν κλαμπ. Ο Γιάννης (σ.σ. Αναστασίου) είναι ο πρώτος προπονητής. Για τον αποψινό αγώνα, ό,τι κάναμε ήταν συνδυασμός αποφάσεων που ελήφθησαν μεταξύ εμού, του Γιάννη Βονόρτα και του προπονητή τερματοφυλάκων. Όλα αυτά που κάναμε ήταν όμως υπό την επίβλεψη του κυρίου Γιάννη Αναστασίου».

Για το αν έγινε κάποια αναγκαστική αλλαγή και για το αν δεν έπαιξε ο Μπεργκ λόγω πλάνου ή λόγω της πορείας του αγώνα: «Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να είχαμε περισσότερες δυνατότητες στις αλλαγές μας και περισσότερους διαθέσιμους παίκτες. Έχουμε τραυματίες, άλλες φορές θέλουμε να παίξουν παίκτες, αλλά δεν μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε. Κάποιες αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν όπως κυλάει ένα παιχνίδι. Όταν βάλαμε τον Ατζαγκούν θέλαμε να δώσουμε ταχύτητα και πίεση και νομίζω τα καταφέραμε».

Για την αντικατάσταση του Ρισβάνη και αν ήταν τραυματίας: «Συγκεκριμένα ο Ρισβάνης τραυματίστηκε και γι’ αυτό έγινε αλλαγή. Είχε κάποιο μυϊκό πόνο».

Για το αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη σεζόν: «Από τότε που βρίσκομαι στην Ελλάδα, από την περσινή περίοδο και τη φετινή, ο Ατρόμητος έδειχνε ότι είναι καλή ομάδα με παίκτες έμπειρους. Σήμερα κάναμε ευκαιρίες και περιορίσαμε τον αντίπαλο. Πάντοτε κοιτάμε να βελτιωνόμαστε, αλλά θεωρώ ότι κανείς δεν μπορεί να μην είναι ικανοποιημένος από το επίπεδό μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags