Facebook Pixel Ανυπομονησία για τις σημερινές ματσάρες…
Μπάσκετ
| 2011-05-08 15:50:00

Ανυπομονησία για τις σημερινές ματσάρες…

Ανυπομονησία για τις σημερινές ματσάρες…

Αντε να ξεκινήσουν τα ωραία σήμερα… Μιλάμε για μεγάλη μέρα και σιγά – σιγά μπαίνουμε σε πολύ δυνατό ρυθμό. Απ’ όλα έχει ο μπαξές και δεν θα μείνει κανένας παραπονούμενος.

Σε λιγότερο από δυο ώρες ξεκινάει ο τελικός στην ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό να διεκδικεί ένα ακόμα ευρωπαϊκό τρόπο και το ελληνικό ενδιαφέρον μεγάλο.

Λίγα λεπτά μετά τις 6 έχουμε την ματσάρα στην Αγγλία, όπου θα κριθεί ο τίτλος κατά πάσα πιθανότητα, μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τσέλσι.

Με το που αρχίζει να σουρουπώνει μπαίνουμε στα πλέι οφς της superleague. Στις 7.30 το ντέρμπι ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός και στις 9.45 το ΑΕΚ Ολυμπιακός Βόλου.

Και με όσα έχουν προηγηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει, αλλά και όλα να πάνε καλά, αφού αν συμβεί το παραμικρό, τότε υπάρχει κίνδυνος διακοπής για την συνέχεια των πλέι οφς.

Χρόνο και όρεξη, λοιπόν, να έχει ο καθένας για να απολαμβάνει ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Σκέτη απόλαυση είναι αυτή η Κυριακή. Από τις 5.30 μέχρι και τα μεσάνυχτα, τι να πρωτοεπιλέξεις…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags