Facebook Pixel Ο τελειωμένος του Μίτσελ... επιστρέφει!
| 2015-01-21 00:25:00

Ο τελειωμένος του Μίτσελ... επιστρέφει!

Ο τελειωμένος του Μίτσελ... επιστρέφει!

Αυτή είναι έκπληξη: Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, τον οποίο δεν υπολόγιζε καθόλου ο Ισπανός κόουτς, είναι ξανά στα πλάνα του Περέιρα. Διαβάστε το ρεπορτάζ!

Ο Περέρια είναι αποφασισμένος να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό να... βγάλει γρήγορα την «στάμπα» του Μίτσελ από την ομάδα και για αυτό τις τελευταίες ημέρες έχει ενημερώσει κάποιους ποδοσφαιριστές που «δεν υπήρχαν» στο ρόστερ επί Μίτσελ, ότι θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος δεν έμεινε απλά στα λόγια, καθώς την Τρίτη έκανε και τη μεγάλη έκπληξη και πήρε στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο, έναν παίκτη ο οποίος όχι μόνο δεν υπολογιζόταν από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και έψαχνε ομάδα από το καλοκαίρι, αλλά είχε ακούσει και πάρα πολλά ακόμα και για τα κιλά του!

Ο λόγος για τον Πελέ, ο οποίος θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στο Λιμάνι και δεν αποκλείεται να τον δούμε αύριο κιόλας ξανά στο γήπεδο. Ο Πορτογάλος μέσος είχε... εξαφανιστεί από τον Μίτσελ και δεν είχε πάρει καθόλου χρόνο φέτος, ενώ από το καλοκαίρι του είχε ζητήσει να φύγει.

Ο Περέιρα μίλησε τις τελευταίες ημέρες μαζί του, τον ενημέρωσε πως θα πάρει τουλάχιστον μία ευκαιρία και για αυτό άρχισε σιγά – σιγά να τον βάζει ξανά στο κλίμα, παίρνοντας τον στην αποστολή για το ματς του Κυπέλλου. Στην βασική ενδεκάδα πάντως δεν θα τον δούμε...

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Ο Ρομπέρτο πονάει, η Μάρτα τα... σπάει! (ΦΩΤΟ)




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags