Facebook Pixel «Δεν ξέρουν τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους»
| 2011-05-17 10:56:00

«Δεν ξέρουν τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους»

«Δεν ξέρουν τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους»

Στους ποδοσφαιριστές έριξε την ευθύνη για την άσχημη φετινή πορεία της Γιουβέντους ο πρώην άσος της «Μεγάλης Κυρίας» και νυν τεχνικός διευθυντής της, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόλυσης του Ντελ Νέρι. 

«Ποιος φταίει; Οι παίκτες πρώτα απ' όλα. Οι καινούργιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Γιουβέντους. Και οι παλιότεροι έχουν ξεχάσει αυτό που ήξεραν και δεν ήταν σε θέση να μεταδώσουν πνεύμα νικητή στην υπόλοιπη ομάδα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Απ' την Γιουβέντους έλειπε σε κάθε περίπτωση ο χαρακτήρας τη φετινή χρονιά. Ήταν μια απογοητευτική χρονιά. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Τους τελευταίους μήνες κάναμε περισσότερη αίσθηση στις εφημερίδες, παρά στο γήπεδο».

Όσο για τον προπονητή, επεσήμανε: «Ο Ντελ Νέρι είναι ακόμη ο προπονητής. Θα περιμένουμε μέχρι την Κυριακή και μετά θα δούμε. Θα κάνουμε μια λίστα και θα κοιτάξουμε την αγορά. Ο Αντόνιο Κόντε είναι ένας καλός προπονητής. Ως παίκτης ακόμα, σκεφτόταν σαν προπονητής και είμαι πεπεισμένος πως θα κάνει μια σπουδαία καριέρα στους πάγκους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags