Facebook Pixel Ποιος παικταράς θέλει να παίξει στον Άρη;
| 2015-04-17 21:44:00

Ποιος παικταράς θέλει να παίξει στον Άρη;

Ποιος παικταράς θέλει να παίξει στον Άρη;

«Μακάρι να επιστρέψω» είπε χαρακτηριστικά. Λέτε να γίνει η μεταγραφάρα;

Στο Μetropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Χαβιέ Χαβίτο και αναφέρθηκε στο ματς της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ και στην επιθυμία του κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Άρη.

 

«Θέλουμε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ προκειμένου να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι δύσκολο γιατί αντιμετωπίζουμε μία από τις πιο δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε δυναμικά, βρισκόταν στην κορυφή μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, όμως η κούραση είχε ως αποτέλεσμα να χάσει βαθμούς και ο Ολυμπιακός να το εκμεταλλευτεί να περάσει μπροστά και να στεφθεί πρωταθλητής. Τώρα βρίσκεται σε διαδικασία αγωνιστικής επιστροφής προκειμένου να αρχίσει και πάλι την ανοδική του πορεία».

 

Για τον Άρη: Ενημερώνομαι και διαβάζω συνεχώς για την ομάδα, έχω δει και ορισμένα παιχνίδια. Με τον Άρη έχω δεθεί συναισθηματικά, καθώς πέρασα ωραία χρόνια με τον σύλλογο και η αγάπη του κόσμου ήταν κάτι το μοναδικό. Μακάρι να επιστρέψω στην ομάδα, στο μέλλον ποτέ δεν ξες τι μπορεί να συμβεί, όλα αυτά που πέρασα με την ομάδα, με οδηγούν στο να σκέφτομαι θετικά αυτό το ενδεχόμενο και να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags