Facebook Pixel Πρώτος ο ΠΑΟΚ … χάρηκε ο ΠΑΟ!
| 2011-05-18 21:51:00

Πρώτος ο ΠΑΟΚ … χάρηκε ο ΠΑΟ!

Πρώτος ο ΠΑΟΚ … χάρηκε ο ΠΑΟ!

Φαβορί για την πρώτη θέση των πλέι οφ είναι ο ΠΑΟΚ μετά τα σημερινά αποτέλεσμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ωστόσο, η… άνοδος του στην κορυφή κράτησε «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό.
 

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής της τέταρτης αγωνιστικής των πλέι οφ, καθώς με τη νίκη του κόντρα στην ΑΕΚ με 2-1 πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, έναν περισσότερο δηλαδή από την Ένωση. Οι Θεσσαλονικείς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του μίνι πρωταθλήματος, έχουν σαφές προβάδισμα για την πρωτιά, ωστόσο στο «κόλπο» πλέον έχει μπει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος νωρίτερα είχε νικήσει, με καλή εμφάνιση μετά από καιρό, 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «πράσινοι» έχουν ξανά την κατάσταση στα χέρια τους, καθώς με δύο νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα παίρνουν την θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά η βαθμολογία:

ΠΑΟΚ 9
ΑΕΚ 8
Παναθηναϊκός 7
Ολυμπιακός Βόλου 3

Μετά λοιπόν τα σημερινά αποτελέσματα, η επόμενη προτελευταία αγωνιστικά αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς από αυτήν θα κριθούν πάρα πολλά. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Αθήνα και θα παίξει με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, ενώ την ίδια ημέρα η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος θα παίζει το «τελευταίο» του χαρτί για να βγει Ευρώπη.

Το πρόγραμμα των τελευταίων δύο αγωνιστικών:

 Κυριακή 22 Μαΐου:

ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ - AEK (18:15  NS2)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ (20:30  NS1)

Τετάρτη 22 Μαΐου:

Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ (18:15)

AEK – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (20:30)

Οι απουσίες…

Η σημερινή πάντως αγωνιστική των πλέι οφ άφησε… πληγές και στις τέσσερις ομάδες ενόψει της συνέχειας. Για τον Παναθηναϊκό θα απουσιάσει στην επόμενη αγωνιστική ο Κώστας Κατσουράνης, που αποβλήθηκε εσκεμμένα στο ματς με τον Βόλο, από την ΑΕΚ ο Γρηγόρης Μάκος, που δέχθηκε κόκκινη στην Τούμπα, για τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία που τα… έκανε γης μαδιάμ στο παιχνίδι με την Ένωση και τέλος για τον Βόλο ο Ηλίας Σολάκης, που είδε την κόκκινη κάρτα στο ΟΑΚΑ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags