Facebook Pixel Φοβερή δήλωση του αντι-Βαρουφάκη για Πάμπλο Γκαρσία!!!
| 2015-07-06 22:55:00

Φοβερή δήλωση του αντι-Βαρουφάκη για Πάμπλο Γκαρσία!!!

Φοβερή δήλωση του αντι-Βαρουφάκη για Πάμπλο Γκαρσία!!!

Τι απίστευτο έχει δηλώσει ο νέος υπουργός Οικονομικών για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ;

Ο νέος υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, όχι μόνο είναι φανατικός οπαδός του Δικεφάλου, αλλά ακολουθεί και την... ζωή του Πάμπλο Γκαρσία, μότο του οποίο έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και για την διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους!

«Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό φαινόμενο. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου. Ζούσα στο εξωτερικό και ερχόμουν τα καλοκαίρια στις γιαγιάδες. Πήγαινα στις μεγάλες ομάδες του ΠΑΟΚ και κόλλησα τον ιό» είχε δηλώσει το 2012, ενώ δεν είχε κρύψει τότε το θαυμασμό του για τον Πάμπλο Γκαρσία και την ιδιοσυγκρασία του.

«Εγώ και τα τρία παιδιά μου έχουμε κάνει t-shirt το «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς. Ενας λαός δεν μπορεί να εκβιάζεται συνεχώς κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσει και νομίζω πως η υπερηφάνεια που πηγάζει από αυτό το σύνθημα εκφράζει τον ελληνικό λαό. Θέλουμε Ευρώπη των λαών, όχι των τραπεζών. Δεν πρέπει ο κόσμος να φοβάται τέτοια διλήμματα, πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση όπως και ο Γκαρσία» είπε πει τότε.

Δείτε τι είχε πει για τον Πάμπλο Γκαρσία καλεσμένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ:



 

Ο νέος υπουργός Οικονομικών, όποτε του δοθεί η ευκαιρία δίνει το «παρών» στην Τούμπα και μάλιστα αγοράζει το εισιτήριο διαρκείας του, στη θύρα 5, από όπου και παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας, αν και τους τελευταίους μήνες δεν προλαβαίνει...


Η φώτο της Σαράφογλου, που κάνει τον γύρο του ίντερνετ! Δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags