Facebook Pixel Ήρθαν οι προτάσεις για Σκόκο!
| 2011-05-24 23:37:00

Ήρθαν οι προτάσεις για Σκόκο!

Ήρθαν οι προτάσεις για Σκόκο!

Οι… πολύαναμενόμενες προτάσεις από συλλόγους του εξωτερικού για τον Νάτσο Σκόκο φαίνεται πως έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ. Θετική η διοίκηση, σκέφτεται να προχωρήσει σε συζητήσεις για την πώλησή του το συντομότερο…
 

Σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο.

Ο Αργεντινός επιθετικός, μετά από μια άκρως θετική σεζόν, ήταν λογικό να στρέψει  πάνω του τα... βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Μέχρι σήμερα είχε γίνει γνωστό απλά το φιλολογικό ενδιαφέρον κάποιων ομάδων για την απόκτηση του Σκόκο, αλλά τώρα που ολοκληρώνεται και η διαδικασία των πλέι οφ, το ενδιαφέρον πήρε επίσημο χαρακτήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημες προτάσεις συλλόγων του εξωτερικού, οι οποίες μάλιστα χαρακτηρίζονται ως «ιδιαίτερα συζητήσιμες» από τους ανθρώπους της ομάδας.

Επίσης, αυτό που υποστηρίζεται είναι ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο περιμένουν μεγαλύτερη κινητικότητα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έτσι κι αλλιώς δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι από μια πιθανή μεταγραφή του Νάτσο Σκόκο, οι διοικούντες την Ένωση ελπίζουν ότι θα μπει ένα αρκετά σεβαστό ποσό στο ταμείο της ομάδας.

Πηγή: Novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags