Facebook Pixel "Οφείλουμε να σηκώσουμε το κεφάλι"
| 2015-08-06 19:07:00

"Οφείλουμε να σηκώσουμε το κεφάλι"

"Οφείλουμε να σηκώσουμε το κεφάλι"

Ο Στέφανος Κοτσόλης σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρεται στο κλίμα που επικρατεί στους Πράσινους μετά την κάκιστη βραδιά στο Μπριζ και τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να σηκώσει γρήγορα κεφάλι και να μην σπαταλήσει την τελευταία του ευκαιρία για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Κοτσόλη:

Για το κλίμα που υπάρχει στο Τριφύλλι μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ:

"Ακόμα είναι νωπός ο αποκλεισμός και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Θέλαμε να κάνουμε εφέτος το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν κακοί στο δεύτερο ημίχρονο, όμως οφείλουμε να σηκώσουμε το κεφάλι. Ευρώπη και Παναθηναϊκός είναι συνυφασμένες έννοιες. Μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ, οπότε πρέπει να υπάρξει ανασυγκρότηση και να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο στα επόμενα ματς".

Για τους λόγους που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στη βαριά ήττα στο Βέλγιο:

"Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε μια μεστή και ώριμη εμφάνιση, όμως στο δεύτερο μέρος θεωρώ ότι μετά το δεύτερο γκολ η ομάδα έχασε τη συνοχή της, πανικοβλήθηκε, έδειξε τελείως διαφορετικό πρόσωπο και μοιραία ήρθε ο αποκλεισμός".

Για την τελευταία ευκαιρία των Πράσινων στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ:

"Ρεαλιστικά αν το δει κανείς, μας έχει μείνει μια ευκαιρία για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Γι' αυτό οφείλουμε να τη διεκδικήσουμε με το καλύτερο δυνατό πρόσωπο".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags