25/05/11 - 14:20

«Στην Ελλάδα επιβιώνουν οι γλύφτες, οι τσάτσοι και οι νταραβεριτζήδες!»

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε με σκληρά λόγια στο θέμα της αδειοδότησης των Κρητικών.

«Στην Ελλάδα επιβιώνουν οι γλύφτες, οι τσάτσοι και οι νταραβεριτζήδες!»
27.253views 0shares

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Athletic Radio 104,2»:

Για την επόμενη μέρα στην ομάδα: «Αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να μιλάμε ούτε για την επόμενη ημέρα. Την Δευτέρα αναβλήθηκε η προγραμματισμένη προπόνηση, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Σήμερα έχουμε συνάντηση στο «Βαρδινογιάννειο» για να μπορούμε να πούμε περισσότερα. Όποιο ένδικο μέσο έχουμε, θα το διεκδικήσουμε. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Αγαπάμε την δουλειά που κάνουμε και όταν δένεσαι με την πόλη και την ομάδα, τότε έχεις ακόμα περισσότερα συναισθήματα. Τα παιδιά τα παραμέρισαν όλα και ειδικά στον δεύτερο γύρο τα έδωσαν όλα και ήμασταν μια πραγματική ομάδα».

Για τη δική του στάση: «Επειδή είμαι πολύ φορτισμένος, στενοχωρημένος και τσαντισμένος δεν θέλω να πω λεπτομέρειες. Γιατί όταν είμαι τσαντισμένος και στενοχωρημένος μπορεί να κάνω ζημιά στην ομάδα και τον εαυτό μου. Δυστυχώς, δεν εξαρτάται τίποτα από εμάς. Εκ φύσεως είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε αν και εφόσον ανοίξουν τα μάτια τους αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της ομάδας μας».

Για την αρνητική απάντηση της επιτροπής αδειοδότησης: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι από την στιγμή που όλη η Ελλάδα περιμένει το σκεπτικό της απόφασης. Αν λάβω υπ’ όψιν μου αυτά που διαδίδονται από τους νταραβεριτζήδες ότι δεν πληρώσαμε το Σάββατο και πληρώσαμε την Δευτέρα, τότε είναι αστείο. Το σκεπτικό της απόφασης δεν είναι να διαλύονται τα σωματεία. Δηλαδή χάθηκε ο κόσμος που πληρωθήκαμε την Δευτέρα και όχι το Σάββατο; Με τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν, ποιος πληρώνει στην ώρα του;».

Για τα πλέι οφ: «Σε ποιο σοβαρό πρωτάθλημα του πλανήτη υπάρχουν τα πλέι οφ; Εγώ ξέρω ότι ομάδες ανεβαίνουν και ομάδες κατεβαίνουν. Στην β’ κατηγορία της Ιταλίας υπάρχουν πλέι οφ όταν οι ομάδες έχουν διαφορά 3 βαθμών. Να έχουμε διαφορά με 10 βαθμούς περισσότερους και να παίζουμε πλέι οφ, δεν ξέρω».

Για τις αποφάσεις: «Δεν ξέρω από πού προέρχονται οι αποφάσεις και επειδή είμαι φορτισμένος δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί μπορεί να κάνω κακό στην ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος που λέω πάντα αυτά που πιστεύω και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Στην Ελλάδα για να επιβιώνεις πρέπει να είσαι τσάτσος, γλύφτης και νταραβεριτζής».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Επειδή ο κόσμος της ομάδας είναι η δύναμή της θα συνεχίσει τον αγώνα του, πάντα σε εκδηλώσεις κόσμιες όπως δεν δώσαμε καμία αφορμή στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εμείς φεύγουμε και ερχόμαστε, όμως παραμένει ο κόσμος».
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ