Facebook Pixel Του `χει πάρει τον αέρα!
| 2015-10-03 18:02:00

Του `χει πάρει τον αέρα!

Του `χει πάρει τον αέρα!

Από τις 6 Οκτωβρίου του 2012, τρία χρόνια πριν, έχει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη, όταν τότε με δύο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είχε κάνει την ανατροπή στο γκολ του Μαρκόφσκι. 

Τα τελευταία χρόνια η Ξάνθη του ‘χει σπάσει τον τσαμπουκά του Παναθηναϊκού. Του ρίχνει τριάρες , τεσσάρες, ενώ τον έχει αποκλείσει πέρυσι και στο Κύπελλο, με μεγάλη νίκη μέσα στην Λεωφόρο με 0-1. Δράστης ο Θοδωρής Βασιλακάκης.

Εννέα νίκες έχει πετύχει η Ξάνθη απέναντι στο Παναθηναϊκό ενώ έχει χάσει 12 φορές από την ομάδα της Αθήνας. Πέντε παιχνίδια έχουν έρθει ισόπαλα , με πολλά παιχνίδια να έχουν συναρπαστική εξέλιξη . Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς!!! Το περσινό 4-2 ; Το προπέρσινο 3-1; Το σόου Ρατζίνσκι με εκείνο το απίστευτο χατ-τρικ; Τι 3-1 το 2004-2005 με το σόου του Λουτσιάνο και του Μπαϊκαρά;

Απίστευτα παιχνίδια που μόνο για καρδιακούς δεν έκαναν ενώ σε όλους μας έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη η κεφαλιά του Κυπαρίσση στον Βάντσικ και η μεγάλη νίκη τότε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ήταν 30 Νοεμβρίου του 1998 όταν οι οπαδοί της Ξάνθης πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη με 1-0.

Πηγή: xanthiola.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags