Facebook Pixel «Δεν είναι ντροπή να χάνεις από την Μπαρτσελόνα»
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-29 01:03:00

«Δεν είναι ντροπή να χάνεις από την Μπαρτσελόνα»

«Δεν είναι ντροπή να χάνεις από την Μπαρτσελόνα»

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τόνισε πως δεν είναι ντροπή να χάνεις από μία καλύτερη ομάδα, όπως είναι η Μπαρτσελόνα.

«Περίμενα να ήμασταν καλύτεροι, αλλά τελικά πρέπει να παραδεχτούμε ότι χάσαμε από μία καλύτερη ομάδα. Ήταν η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει», είπε ο Σκοτσέζος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Ήταν μία σπουδαία χρονιά για εμάς, με δύο εμφανίσεις στο «Γουέμπλεϊ» και είναι κρίμα που τελειώνει με ένα τέτοιο απογοητευτικό τρόπο. Αλλά δεν είναι ντροπή να χάνεις από την Μπαρτσελόνα. Αποδείξαμε ότι είμαστε μία σπουδαία ομάδα, αλλά κάθε φορά που έρχεσαι αντιμέτωπος με μία ομάδα που είναι καλύτερη από εσένα, τότε μπορείς να χάνεις. Μία τέτοια βραδιά ήταν και η σημερινή.

Παράλληλα, δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τον Μέσι, αλλά σχεδόν όλες οι ομάδες τα τελευταία δύο χρόνια μπορούν να το πουν αυτό. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε και τη νέα σεζόν να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Τέλος, ο Φέργκιουσον διέψευσε τη φήμη πως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ αποχώρησε από το γήπεδο μόλις έμαθε ότι δεν ήταν στην αποστολή, τονίζοντας ότι ήταν στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags