Facebook Pixel "Τρελή" μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα!
| 2015-10-15 12:15:00

"Τρελή" μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα!

"Τρελή" μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα!

Πόσα θέλουν για να μας τρελάνουν εκεί στη Βαρκελώνη; Μήπως πήρε το μάτι σας ποιον επιθετικό, που περνάει τη χειρότερη φάση της καριέρας του, θέλουν ενόψει Ιανουαρίου; 

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει για επιθετικό ενόψει Γενάρη, προκειμένου να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης και το πλάνο προβλέπει την απόκτηση ενός παίκτη, με καλό βιογραφικό και εμπειρία, οποίος θα κάνει τα ...ρεπό των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ. Όπως είχε συμβεί κατά το παρελθόν, για παράδειγμα, με τον Χένρικ Λάρσον.

Ωστόσο, το όνομα που ακούγεται ότι μπορεί να παίξει αυτόν το ρόλο θα προκαλέσει σίγουρα έκπληξη και αίσθηση στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όχι θετική, βεβαίως, καθώς μιλάμε για έναν φορ που αυτή τη στιγμή περνάει τη χειρότερη φάση της καριέρας του.

Ο λόγος για τον Ρόμπιν Φεν Πέρσι, ο οποίος δεν παίζει στη Φενέρ ελέω ...Περέιρα, ενώ στο πρόσφατο Ολλανδία - Τσεχία πέτυχε ένα απίθανο αυτογκόλ, δείγμα της κακής φόρμας που διανύει. 

Ο 32χρονος, πια, άσος δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό επιθετικό που διέπρεψε στα αγγλικά γήπεδα με την Άρσεναλ και τη Γιουνάιτεντ, αλλά οι Μπλαουγκράνα παρουσιάζονται έτοιμοι να προσφέρουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ(!) για τον αποκτήσουν από την τουρκική ομάδα τον Γενάρη. Τουλάχιστον, αυτό αποκαλύπτει σήμερα η συνήθως έγκυρη ισπανική "Mundo Deportivo".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags