Facebook Pixel Την «έπεσαν» στον Ροναλντίνιο!
| 2011-01-10 11:26:00

Την «έπεσαν» στον Ροναλντίνιο!

Την «έπεσαν» στον Ροναλντίνιο!

Η επιλογή του Ροναλντίνιο να προτιμήσει τη Φλαμένγκο αντί για την ομάδα στην οποία ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του, δεν άφησε καθόλου ευχαριστημένους τους οπαδούς της Γκρέμιο...

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε να μετατρέψουν τη νυχτερινή έξοδό του το Σάββατο σε εφιάλτη...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ΜΜΕ από τη "χώρα της σάμπα" ο πρώην άσος της Μίλαν επέλεξε, μετά από την παρουσία του σε συναυλία της Άμι Γουάινχαουζ, να πάει σε νυχτερινό κέντρο στη Φλοριανάπολις για να διασκεδάσει, όμως του "βγήκε ξινή" αυτή η επιθυμία.

Και αυτό γιατί όταν έγινε αντιληπτός από μερικούς φίλους της Γκρέμιο, μετατράπηκε αυτόματα σε "κόκκινο πανί, με το εξοργισμένο πλήθος να τον βρίζει με χυδαίες φράσεις και να του ζητάει με έντονο τρόπο να αποχωρήσει, κάτι που έκανε τελικά με τη "βοήθεια" συνοδείας.

Αυτή δεν ήταν πάντως η μοναδική ακραία αντίδραση των οπαδών της Γκρέμιο κατά του "Ντίνιο", αφού νωρίτερα είχαν πάει στην προπόνηση της ομάδας τους στο στάδιο "Olimpico" και "στόλισαν" με διάφορα κοσμητικά επίθετα τόσο τον ίδιο, όσο τον αδερφό του και μάνατζέρ του Ρομπέρτο ντε Ασίς.

Οι οπαδοί μετέφεραν μάλιστα την οργή τους και μέσω πανό που κρέμασαν, με ένα από αυτά μάλιστα (φώτο) να αναφέρει: "Ίσως ο Θεός να σας συγχωρήσει, όμως ο λαός της Γκρέμιο δεν ξεχνάει".

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags