Facebook Pixel «Αντίθετοι στην πρόσληψη Κάκου, όχι κατά του Σαββίδη»
| 2015-11-18 23:04:00

«Αντίθετοι στην πρόσληψη Κάκου, όχι κατά του Σαββίδη»

«Αντίθετοι στην πρόσληψη Κάκου, όχι κατά του Σαββίδη»

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επαφή με τους συνδέσμους φίλων του «Δικεφάλου», Γιάννης Αθανασιάδης, προέβη σε μια διευκρίνιση αναφορικά με την ανακοίνωση των οργανωμένων

Οι οργανωμένοι θέλησαν να διευκρινήσουν ότι η αντίθεση τους, η οποία εκφράστηκε και μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσαν, στην ενδεχόμενη πρόσληψη του Τάσου Κάκου, δε συνεπάγεται καμία επίθεση στον μεγαλομέτοχο του «Δικεφάλου», Ιβάν Σαββίδη και στις αποφάσεις του, όπως λανθασμένα παρερμηνεύτηκε από κάποιους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αθανασιάδη στον Libero 107,4

«Συναντιόμαστε συχνά για πολλά και διάφορα θέματα με τους συνδέσμους. Χτες έγινε μία συνάντηση για το θέμα του κ. Κάκου και με αφορμή τη διαστρέβλωση της ανακοίνωσης. Κάποιοι πήραν μία γραμμή της ανακοίνωσης και τη μετέφεραν όπως αυτοί ήθελαν. Διευκρινίστηκε στη συνάντηση ότι οι σύνδεσμοι είναι αντίθετοι στην πρόσληψη του κ. Κάκου, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι αρνητικό για τον κ. Σαββίδη σε καμία περίπτωση. Είμαστε μία οικογένεια, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Υπάρχει άποψη συνεργασία με τους συνδέσμους. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά θέλαμε να γίνει αυτή η διευκρίνιση. Οι σύνδεσμοι είναι μαζί μας, συνεργάσιμοι και όλα βαίνουν καλώς. Οι σύνδεσμοι προσπαθούν πολύ περισσότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει και τόσο εμείς ως ΠΑΕ όσο και οι σύνδεσμοι προσπαθούν για το καλύτερο. Οι οργανωμένοι είναι αντίθετοι στην πρόσληψη του Τάσου Κάκου, αλλά όχι στις αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags