Facebook Pixel Σούπερ Στόουκ, νίκησε τη Σίτι! (BINTEO)
| 2015-12-05 17:47:00

Σούπερ Στόουκ, νίκησε τη Σίτι! (BINTEO)

Σούπερ Στόουκ, νίκησε τη Σίτι! (BINTEO)

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς εμφάνισε ψήγματα του σπάνιου ταλέντου του και με δύο γκολ καταδίκασε την Μάντσεστερ Σίτι (2-0 από την Στόουκ) που πιθανότατα θα αποχαιρετίσει την κορυφή.

Τον είπαν «Ζλάταν των φτωχών», όχι μόνο επειδή είναι ψηλός, τεχνίτης και ευερέθιστος, αλλά επειδή ήταν ότι κοντινότερο είχε εμφανιστεί στον Σουηδό τα τελευταία χρόνια. Ο Μάρκο Αρναούοβιτς σπατάλησε τις ευκαιρίες σε Ίντερ και Βέρνερ Βρέμης, όμως στην Αγγλία βρίσκει τον εαυτό του σιγά - σιγά. Δύο δικά του γκολ (7’, 15’) μετά από δύο σπάνιες ενέργειες ενός ακόμα ταλέντου που έχασε τον προσανατολισμό του (Σέρνταν Σακίρι) έριξαν από νωρίς την Μάντσεστερ Σίτι στο καναβάτσο.

Δίχως Αγκουέρο και Τουρέ, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν απείλησε παρά ελάχιστα στο πρώτο μέρος και ήταν ευάλωτη σε κάθε κόντρα των «πότερς». Σε μία από αυτές ο Αρναούτοβιτς έφυγε πάλι στην πλάτη της άμυνας (43’), όμως το δοκάρι σταμάτησε το 3-0!

Ο απίστευτος αέρας χάλασε εντελώς το παιχνίδι στην επανάληψη με τον Σακίρι πάντως να συνεχίζει το πάρτι και να χάνει ακόμα δύο ευκαιρίες (70’, 76’) για να δώσει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στην νίκη της ομάδας του Μαρκ Χιουζ, που πήρε την δική του εκδίκηση για την απόλυση του το καλοκαίρι του 2009 από τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags