Facebook Pixel Δανεικός ή ελεύθερος
| 2015-12-09 17:34:00

Δανεικός ή ελεύθερος

Δανεικός ή ελεύθερος

Η απόφαση για την αποχώρηση ποδοσφαιριστών από τα Σπάτα τον Γενάρη, είναι ειλλημένη. Άλλωστε ο Γκας Πογιέτ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει μείωση του ρόστερ κατά τουλάχιστον εξι με επτά παίκτες.

Για κάποιους, όπως ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος ή ο Σταύρος Πεταυράκης, ήδη προχωρά το θέμα του δανεισμού. Όπως επίσης για κάποιους άλλους, όπως ο Μακόλεϊ Κρισάντους, θα προκύψει διαζυγιο. Όμως στην περίπτωση του Δημήτρη Ανάκογλου, το τοπίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο 24χρονος μέσος έχει φανεί πως δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά πλάνα του Πογιέτ.

Άλλωστε μένει σταθερά εκτός αποστολής. Γι αυτό και η αποχώρηση του Ανάκογλου τον Γενάρη, μοιάζει αυτή την στιγμή το πιο ισχυρό σενάριο. Ωστόσο το ερώτημα είναι αν ο παίκτης θα φύγει με την μορφή δανεισμού ή ως ελεύθερος.

Η σκέψη της ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη εκδοχή. Ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προτιμά να μείνει ελεύθερος, από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Ουρουγουανό τεχνικό. Και μένει να ξεκαθαριστεί μεχρι και το τέλος του μήνα, ποιά θα είναι η οριστική απόφαση.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags