Facebook Pixel Μας κούφανε ο Ραούλ!
Ποδόσφαιρο
| 2016-01-19 12:15:00

Μας κούφανε ο Ραούλ!

Μας κούφανε ο Ραούλ!

Ο εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ μίλησε για τη Μπαρτσελόνα και τρέλανε τους πάντες με μια δήλωση που θα συζητηθεί!

Όταν ο τεράστιος Ραούλ μιλάει δεν μπορεί κανείς παρά να πάρει τα λεγόμενα του στα σοβαρά. Αυτή τη φορά, όμως, μας εντυπωσίασε με μια δήλωση που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι προέρχεται από έναν ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε “σημαία” της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, ο μεγάλος αρχηγός των Μαδριλένων παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Vanity Fair” και υποστήριξε ότι χαίρεται για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες της Μπαρτσελόνα!

"Όταν η Μπαρτσελόνα κατακτάει το Champions League, εγώ χαίρομαι. Στην τελική είναι μία ισπανική ομάδα και δεν έχω πρόβλημα να λέω δημόσια αυτό που νιώθω".


Η αντιπαλότητα που υπάρχει τους βοηθάει και τις δύο. Η Μπάρτσα δεν θα υπήρχε χωρίς τη Ρεάλ και το αντίστροφο, χρειάζεται η μία την άλλη.
Γιατί να ήθελα το κακό μίας ομάδας; Κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο με την προσωπικότητά μου"
, δήλωσε ο σπουδαίος γκολτζής των ευρωπαϊκών γηπέδων προξενώντας μεγάλη εντύπωση καθώς στην Ισπανία η αντιπαλότητα μεταξύ Ρεάλ και Μπάρτσα είναι τόσο μεγάλη που τέτοια λεγόμενα αλληλοϋποστήριξης είναι κάτι παραπάνω από σπάνια.


Αν μη τι άλλο, πάντως, αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την επίδειξη ήθους και αθλητικού πολιτισμού από έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή. Φανταστέιτε πόσο πιο πολιτισμένα θα ήταν τα πράγματα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο εάν οι παίκτες των μεγάλων ομάδων προέβαιναν κι αυτοί σε τέτοιου είδους δηλώσεις που και που. Μακάρι αλλά το ενδεχόμενο δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags