Facebook Pixel «Κασέτες και εισαγγελείς μου προκαλούν αηδία…»
Ποδόσφαιρο
| 2011-06-04 21:06:00

«Κασέτες και εισαγγελείς μου προκαλούν αηδία…»

«Κασέτες και εισαγγελείς μου προκαλούν αηδία…»

Ο Τάσος Κάκος σε συνέντευξή του ξεκαθαρίζει πως δεν έχει δεχθεί ποτέ καμία ενόχληση από παράγοντα του ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά και στην υπόθεση με τις κασέτες.
 

Αναλυτικά όσα είπε στην στην εφημερίδα "Real News":

-Ο Τάσος Κάκος τι κάνει εκτός αγωνιστικών χώρων;

"Εργάζομαι στην Πυροσβεστική και μεγαλώνω τους δύο γιους μου, με τους οποίους καθημερινά διαβάζουμε και προπονούμαστε. Επίσης, είμαι μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας Hasta la Victoria Siempre, η οποία απαρτίζεται από καλλιτέχνες, ηθοποιούς, πρώην ποδοσφαιριστές και άλλους θαυμαστές του Τσε Γκεβάρα, όπου παίζουμε μπάλα για κοινωνικούς σκοπούς αλληλεγγύης και υποστήριξης. Όχι από ανία και μελαγχολία, αλλά επειδή υπάρχουν αφορμή και αιτία".

-Πως αισθάνεστε όταν σας βρίζουν;

"Θυμάμαι ότι, όταν πρωτοξεκίνησα τη διαιτησία μετά τους αγώνες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, στη συνέχεια όμως προσπάθησα να το δω από μία άλλη οπτική γωνία και να δικαιολογήσω αντιδράσεις. Κάποιοι έρχονται στο γήπεδο για να εκτονωθούν και να επηρεάσουν τον οποιωνδήποτε διαιτητή. Είναι ένα γεγονός που πλέον δεν με αγγίζει".

-Οι διαιτητές κάνουν λάθη;

"Όλοι κάνουμε λάθη, γιατί να μην κάνουν οι διαιτητές; Είμαστε και εμείς άνθρωποι. Το θέμα είναι τα λάθη που γίνονται να μην είναι εσκεμμένα".

-Θεωρείτε ότι ήταν λάθος σας που δεν διακόψατε τον τελικό του Κυπέλλου και γιατί;

"Έκανα πραγματικά ό,τι ήταν δυνατό από τη δική μου πλευρά ο τελικός να αποτελέσει μία γιορτή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έφερα και τα παιδιά μου και τους γονείς μου στο γήπεδο για να απολαύσουν το άθλημα.

Σεβάστηκα τις προσπάθειες και τον κόπο των ποδοσφαιριστών και έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να τους προστατεύσω. Δε συνέβη, όμως, το ίδιο και με κάποιους άλλους ανθρώπους που ήταν εκεί..."

-Ο Γιώργος Δαλούκας είπε ότι τον έχουν ενοχλήσει παράγοντες. Εσάς;

"Έχω πει και στο παρελθόν ότι αυτά γίνονται σε αυτούς που έχουν δώσει δικαιώματα. Η ποιότητα του χαρακτήρα κάθε διαιτητή και η ταυτότητά του φαίνεται από τότε που έπαιζε σε μικρές κατηγορίες. Απάντηση, πάντως, σε αυτό το ερώτημα δίνει η πορεία μου και η εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών, που κάθε χρόνο με επιβραβεύουν με την ψήφο τους".

-Όλη αυτή η ιστορία με τις κασέτες, τους εισαγγελείς, τους διαιτητές που οπλοφορούν, τι αίσθηση σας δημιουργεί;

"Τι χειρότερη...Μόνο αηδία μπορεί να σου προκαλέσει. Είναι τραγικό να βλέπεις να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις στο χώρο του αθλητισμού. Προφανώς κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει η λέξη αθλητισμός.

Εγώ εκεί ρίχνω το βάρος. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στον αγωνιστικό χώρο, διότι εκεί πρέπει να έχει το μυαλό του ο αθλητής. Αν ασχολείσαι εκτός αγωνιστικού χώρου, φεύγεις από το κομμάτι του αθλητισμού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags