Facebook Pixel Βούρκωσε ο Κουμορτζί
| 2011-01-10 21:02:00

Βούρκωσε ο Κουμορτζί

Βούρκωσε ο Κουμορτζί

Ουδέποτε έχει προκαλέσει την εξέδρα με τη διαγωγή του, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Πάντα τα έδινε όλα για τον Πανιώνιο, είτε επρόκειτο για αγώνα ύψιστης σημασίας είτε για ματσάκι της... πλάκας.

Ο Μπενάρντ Κουμορτζί την Κυριακή έζησε στιγμές που ποτέ δεν φαντάστηκε. Όπως εκμυστηρεύτηκε σε συμπαίκτη του, αισθάνθηκε τη γη να γκρεμίζεται κάτω από τα πόδια του, όταν αντικαταστάθηκε και άκουσε όλο το γήπεδο να τον αποδοκιμάζει.

Το πήρε προσωπικά και στενοχωρήθηκε πολύ. Μάλιστα, κάποιοι στα αποδυτήρια τον είδαν να βουρκώνει. Όσο και αν προσπάθησαν συμπαίκτες και φίλοι να τον πείσουν ότι η γιούχα του κόσμου εις βάρος του δεν ήταν κάτι το προσωπικό, αλλά τον πήρε και αυτόν η... μπάλα λόγω του κακού κλίματος που υπήρξε για όλη την ομάδα μετά και τη νέα ήττα από την Ξάνθη, αυτός ήταν απαρηγόρητος.

Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πιστεύουν οι οπαδοί του Πανιωνίου ότι δεν του καίγεται καρφί μιας και θα ανήκει πολύ σύντομα, όπως όλα δείχνουν, στον Ολυμπιακό. Οι δεσμοί που έχει με την Πλατεία και τη Νέα Σμύρνη θα είναι παντοτινοί και γι' αυτό ήθελε να χωρίσει φιλικά και να εισπράξει το χειροκρότημα που ο ίδιος θεωρεί ότι αξίζει βάσει προσφοράς.

Θα έχει την ευκαιρία;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags