Facebook Pixel ΕΚΤΑΚΤΟ!Η πρώτη μεταγραφή του Κλοπ είναι γεγονός!
| 2016-02-15 18:42:00

ΕΚΤΑΚΤΟ!Η πρώτη μεταγραφή του Κλοπ είναι γεγονός!

ΕΚΤΑΚΤΟ!Η πρώτη μεταγραφή του Κλοπ είναι γεγονός!

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ με... αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να κλείσει για το καλοκαίρι ένα από τα πιο hot ονόματα της Bundesliga!

Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ λοιπόν θα είναι από το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ζόελ Μάτιπ, με την Σάλκε να επιβεβαιώνει την αποχώρηση του παίκτη στο φινάλε της φετινής σεζόν και τη συμφωνία του με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Όπως αναμενόταν, η γερμανική ομάδα παραχώρησε έκτακτη συνέντευξή Τύπου, μέσω της οποίας ανακοίνωσε την αποχώρηση του 24χρονου σέντερ μπακ με προορισμό το «Άνφιλντ».

Ο υψηλόσωμος (1.95 μ.) άσος αφήνει μετά από μια… ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή τους «βασιλικούς μπλε» και θα συνεχίσει ως ελέυθερος την καριέρα του στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ, υπογράφοντας-με βάση τα ρεπορτάζ στο Νησί-τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ.

«Η απόφασή του δεν σημαίνει πως είχε κάτι εναντίον της Σάλκε, απλά θέλησε να δοκιμάσει κάτι νέο στην καριέρα του» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των Γερμανών, Χορστ Χελντ.

Ο Μάτιπ είναι 27 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Καμερούν και αποτελεί το δεύτερο απόκτημα της Λίβερπουλ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά τον Μάρκο Γκρούγιτς.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags