Facebook Pixel Tελειώνει ηχηρά ονόματα από την Εθνική ο Σκίμπε!
| 2016-03-09 17:10:00

Tελειώνει ηχηρά ονόματα από την Εθνική ο Σκίμπε!

Tελειώνει ηχηρά ονόματα από την Εθνική ο Σκίμπε!

Δύο ηχηρές απουσίες και δύο… πρωτοεμφανιζόμενοι στην προεπιλογή των Ελλήνων του εξωτερικού!

Τα ματς του Μαρτίου για την Εθνική πλησιάζουν. Έτσι σήμερα ο Μίχαελ Σκίμπε έστειλε τα προσκλητήρια στους …λεγεωνάριους της Εθνικής. Αυτή η λίστα όπως αναφέραμε πριν λίγες μέρες, ήταν πιθανό να περιλαμβάνει ονόματα εκπλήξεις, όπως και έγινε εν τέλει.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά. Η προεπιλογή του Γερμανού εκλέκτορα περιλαμβάνει τους: Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (Σαμπντόρια), Παναγιώτη Κονέ (Φιορεντίνα), Βαγγέλη Μόρα (Ελλάς Βερόνα), Δημήτρη Διαμαντάκο (Καρλσρούη) και Λουκά Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ). Επίσης δεν λείπουν τα ονόματα των αμυντικών Κυριάκου Παπαδόπουλου (Λεβερκούζεν) και Σωκράτη Παπασταθόπουλου (Μπορούσια Ντόρτμουντ) των οποίων όμως μέχρι τελευταία στιγμή θα τσεκαριστεί η ετοιμότητά τους καθώς αμφότεροι προέρχονται από τραυματισμούς.

Απουσίες που προκαλούν έκπληξη, ίσως και «καμπανάκι» για τους ποδοσφαιριστές, αφορά τα ονόματα των Γιάννη Μανιάτη και Σωτήρη Νίνη που τον χειμώνα μετακόμισαν στη βελγική λίγκα για να τονώσουν την καριέρα τους. Η απουσία του Γιάννη Φετφατζίδη δεν αποτελεί έκπληξη καθώς ο παίκτης με τις ατυχείς επιλογές του, αδικεί τον εαυτό του και βάζει σε κίνδυνο την διεθνή καριέρα του. Τα δύο νέα ονόματα που θα πάρουν… μυρωδιά των αποδυτηρίων της Εθνικής και ίσως φορέσουν και τη φανέλα με το εθνόσημο είναι οι Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια) και Θανάσης Παπάζογλου (Κόρτραϊκ).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags