Facebook Pixel Eξόντωση για ΑΕΚ!
| 2016-04-12 18:18:00

Eξόντωση για ΑΕΚ!

Eξόντωση για ΑΕΚ!

Το Grexit αποφευχθηκε, το Κυπελλο ξαναρχιζει και το προγραμμα ειναι γολγοθάς μονο για την Ένωση! Διαβάστε ποσα παιχνιδια θα αναγκαστουν να δώσουν οι Κιτρινόμαυροι και σε τι διαστημα και θα καταλάβετε...

Όπως όλα δείχνουν, το Κύπελλο Ελλάδας θα ξεκινήσει και πάλι γλιτώνοντας το ποδόσφαιρό μας από τον κίνδυνο του Grexit. Πλέον, όμως, προκύπτει θέμα με τις ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του θεσμού.


Το πρόβλημα είναι πως με την καθυστέρηση που έφερε η διακοπή του Κυπέλλου, τα χρονικά περιθώρια πλέον έχουν στενέψει πολύ ενόψει και της επικείμενης έναρξης των πλέι οφ της Λίγκας.


Μέχρι στιγμής, η μοναδική ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να καθυστερήσει η έναρξη των πλέι οφ για μια εβδομάδα. Το διάστημα αυτό θα αξιοποιηθεί ώστε να... στοιβαχθούν οι τρεις ημιτελικοί και ο τελικός και μετά το πέρας της εβδομάδας να ξεκινήσουν και τα πλέι οφ.


Βέβαια, με αυτό το σενάριο προκύπτει σε σχέση με την καταπόνηση των ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα η ΑΕΚ, σε περίπτωση που προκριθεί στον τελικό, σημαίνει πως θα έχει δώσει 3 ματς σε μια εβδομάδα και θα αναγκαστεί να ριχτεί στη μάχη των πλέι οφ την επόμενη δίχως διαλειμμα. Αυτό συνεπάγεται 8-9 παιχνίδια τεράστιας σημασίας σε 4 εβδομάδες, πράγμα εξοντωτικό για τους ποδοσφαιριστές που πιθανόν να κοστίσει και στην ομάδα στα πλέι οφ!

Παρ΄ όλα αυτα, κάποια καλύτερη λύση δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα και μάλλον οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να πάρουν απόφαση πως η ξεκούραση θα είναι... πολυτέλεια στο σημείο που έφτασαν τα πράγματα.

Να σημειωθεί βεβαίως ότι το ίδιο πρόβλημα θα μπορούσε να προκύψει για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, ωστόσο οι πιθανότητες είναι πολύ μικρότερες. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ήδη παίξει τον πρώτο ημιτελικό και αποτελεί ερωτηματικό ακόμα και το αν θα κατέβουν ν απαίξουν τη ρεβάνς στην Αθήνα. Από την πλευρά τους οι Περιστεριώτες έχουν ελάχιστες πιθανότητες να προκριθούν στα πλέι οφ, ειδικά αν ισχύσει η ποινή των μείον τριών βαθμών που τους έχει επιβληθεί πρωτόδικα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη Σαββίδη: Θα κατέβει στο κύπελλο ο ΠΑΟΚ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags