Facebook Pixel Ξεδιάντροπο αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό!
| 2016-04-25 11:30:00

Ξεδιάντροπο αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό!

Ξεδιάντροπο αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό!

Άγριο ξέσπασμα από τον Γιώργο Μύρτσο για συνέβησαν παρασκηνιακά ανάμεσα στους Ερυθρόλευκους και τον ΠΑΟΚ! Τι λέει για τον ορισμό του Καλογερόπουλου. Γιατί συμφωνεί με την ανακοίνωση κατά Σαββίδη;

Τώρα που λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων δεν έχει πολλές ειδήσεις, είδα κάποια βιντεάκια. Και είδα την ξεφτίλα της κομμώτριας που πήγε και ντύθηκε τσολιάς και πήγε στα Σκόπια. Το ότι φθίνει η Ελλάδα στο ποδόσφαιρο, δεν είναι τυχαίο. Φθίνει στο γενικότερο πλαίσιό της η Ελλάδα. Όταν είναι γνωστό ότι με τους Σκοπιανούς υπάρχει θέμα και πηγαίνει αυτή η κομμώτρια με στρας και φουστανέλες και χορεύει τα 40 παλικάρια, κάποιος έπρεπε να τον πιάσει και να του πει σταμάτα!

Μετά αυτός ο Γκλέτσος πηγαίνει στη Ρούλα και του λένε χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο! Τι κάνει αυτός ο άνθρωπος, περνάει απέξω από τα στούντιο και μπαίνει μέσα να χορέψει; Είναι πολιτικός τώρα αυτός, που έχει κάνει κόμμα και θέλει να κυβερνήσει; Πώς θα κυβερνήσει, με το ζεϊμπέκικο; Βέβαια και ο Αντρέας με τη Ρίτα το ίδιο έκανε, αλλά τώρα τελείωσαν αυτά!

Αυτά που ανέφερα μέχρι τώρα, δεν είναι μακριά από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γιατί δείχνουν τι λαός είμαστε. Υπάρχει σοβαρό θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί είναι ξεδιάντροπος ο ορισμός του Καλογερόπουλου. Αυτός δεν είναι ο διαιτητής που μετά το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, όταν και απέβαλλε τον Μποτία και έχασε ο Ολυμπιακός, τον έστειλαν να σφυρίζει στα τοπικά; Πώς θα σφυρίξει στον ημιτελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ αυτός ο άνθρωπος, που θέλει να κάνει καριέρα; Σε ένα παιχνίδι που μυρίζει μπαρούτι, πώς θα σφυρίξει στη δύσκολη φάση; Ερώτηση κάνω...

Υπάρχει και η ανακοίνωση των οπαδών του ΠΑΟΚ, που δεν λέει τίποτα διαφορετικό από ό,τι λέει όλος ο κόσμος. Απλώς χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα, που δεν άρεσε σε πολλούς ΠΑΟΚτσήδες. Αναφέρει τα πράγματα που συζητάμε όλοι μας, απλώς έχει σκληρούς χαρακτηρισμούς. Ο Σαββίδης εδώ και τέσσερα χρόνια δεν κάνει τίποτα διοικητικά στον ΠΑΟΚ. Χαρακτηριστική η ενέργεια να χρυσοπληρώσει μία εκδήλωση, που ήταν όμως γεμάτη λάθη. Όπως ακριβώς λειτουργεί και η ΠΑΕ δηλαδή. Αυτά λένε και οι σύνδεσμοι στην ανακοίνωση.

Να ξέρετε πως όλες οι παροιμίες, από όπου κι αν τις δεις, κάτι λένε... Ο θυμόσοφος λαός υποστηρίζει πως όταν σπέρνεις ανέμους, θα θερίσεις θύελλες. Αυτό βρίσκει μπροστά του τώρα ο Ολυμπιακός, που θα κληθεί να παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Άρα να αρχίσει νωρίτερα η σεζόν, με περισσότερη κούραση κ.λπ. Έχει το κουμάντο όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έπαιρνε τα πρωταθλήματα, αλλά δεν έκανε κάτι στην Ευρώπη. Παίρνει τα νταμπλ, αλλά έχει εξοντώσει τους υπόλοιπους. Για παράδειγμα, το ισπανικό που όλοι λένε τι ωραίο που είναι, έχει μία Σεβίλλη που μπορεί να μην ανταγωνιστική στον πρωταθλητισμό, αλλά έχει πάρει τέσσερις φορές το Γιουρόπα τα τελευταία χρόνια και πάει για πέμπτη. Υπάρχει δηλαδή ανταγωνιστικότητα, προς όφελος του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Όταν ισοπεδώνεις τα πάντα, μετά τα βρίσκεις μπροστα σου. Γι΄ αυτό λέγεται πρώταθλημα, για να μπορούνε με ισονομία να συμμετάσχουν όλοι. Όταν έχεις ισοπεδώσει τους υπόλοιπους ανταγωνιστές, θα προχωράς άνευ αγώνα και δεν θα ξέρεις τις δυνάμεις σου. Γι΄ αυτό τώρα το άγχος είναι στον Ολυμπιακό, γιατί είναι το απόλυτο φαβορί στα προκριματικά. Όταν πηγαίνεις σε προκριματικά και οι οπαδοί έχουν μάθει κάθε χρόνο να σε βλέπουν στους ομίλους, θεωρούν δεδομένο ότι θα περάσεις. Αλλά αυτό φέρνει άγχος, κι αν δεν περάσεις θα είναι πρόβλημα.

Το όφελος των παραγόντων είναι να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Αλλά στην Ελλάδα ή δεν το έχουν καταλάβει ή δεν είναι σοβαροί παράγοντες. Ας δούνε τι γίνεται παραέξω και θα καταλάβουν. Τα γήπεδα είναι γεμάτα κόσμο, υπάρχουν διαφημίσεις, χορηγοί κ.λπ. Εκτός αν αυτοί στα μεγάλα πρωταθλήματα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έρχεται ...μεταγραφή που θα ρίξει τα τσιμέντα (ΦΩΤΟ)

 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags