Facebook Pixel ΑΕΚτζήδικη σύσκεψη κορυφής για το θέμα προπονητή
| 2016-05-09 20:00:00

ΑΕΚτζήδικη σύσκεψη κορυφής για το θέμα προπονητή

ΑΕΚτζήδικη σύσκεψη κορυφής για το θέμα προπονητή

Το ζήτημα του νέου τεχνικού της ΑΕΚ απασχόλησε σήμερα τους Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο

Όπως είναι γνωστό, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πραγματοποιεί επαφές με προπονητές το τελευταίο διάστημα, ενώ ο επικεφαλής του σκάουτινγκ ταξίδεψε για τον συγκεκριμένο λόγο στην Αργεντινή. Στην σημερινή σύσκεψη αμφότεροι ενημέρωσαν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα αποτελέσματα των συζητήσεων που έχουν κάνει έως αυτή τη στιγμή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των περιπτώσεων που συζητήθηκαν ήταν αυτές των Πάκο Χέμεθ, Φιλίπ Μοντανιέ και Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, όμως προέκυψε ότι στη λίστα της ομάδας υπάρχουν κι άλλες λύσεις που έχουν προταθεί τις τελευταίες ημέρες.

Πλέον μένει να αποφασιστεί άμεσα ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της ομάδας και με ποιους από τους υποψήφιους θα περάσει στο... επόμενο βήμα επαφών, ίσως και με συναντήσεις από κοντά σε κορυφαίο επίπεδο, αν κριθεί σκόπιμο. Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, αναμένεται να είναι άμεσες.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, Μπάγεβιτς, Ντε Μπαρτόλο και Μιλοβάνοβιτς πήγαν στα Σπάτα, όπου βρίσκονται αυτή την ώρα για την προπόνηση της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags