Facebook Pixel Τα πήρε με Πάντελιτς ο Βαλβέρδε
| 2011-01-11 18:19:00

Τα πήρε με Πάντελιτς ο Βαλβέρδε

Τα πήρε με Πάντελιτς ο Βαλβέρδε

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που έμειναν με το στόμα ανοιχτό στο ματς της Κέρκυρας σε μια φάση κάπου στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου...

Τότε είδαν τον Μάρκο Πάντελιτς να έχει γυρίσει την πλάτη στον αγωνιστικό χώρο και να ανταλλάσει φιλοφρονήσεις με την εξέδρα που φιλοξενούσε τους φίλους των ερυθρολεύκων και ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν κανονικά.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλοντας να εμψυχώσουν τον Σέρβο άρχισαν να φωνάζουν το γνωστό «Μάρκο, Μάρκο γλέντησε τους Μάρκο» και εκείνος σαν να μην τρέχει τίποτα, έκανε αυτό που κάνουν όσοι ποδοσφαιριστές αποθεώνονται όταν γίνονται αλλαγή. Σήκωσε τα χέρια του, κοίταξε προς την εξέδρα και χειροκρότησε και αυτός με τη σειρά του.

Το σκηνικό αντιλήφθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και έγινε έξω φρενών. Μάλιστα έβαλε... χέρι στον «Μαρκογκόλ» για αυτή την κίνηση κατά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα σε κατ' ιδίαν κουβέντα τους. Ο Ισπανός τεχνικός αρέσκεται σε αυτή την αμφίδρομη επικοινωνία των παικτών με τον κόσμο, όχι όμως όταν το ματς βρίσκεται εν εξελίξει. Στο τέλος της αναμέτρησης ο καθένας μπορεί να πάει στην εξέδρα και να πνιγεί στις αγκαλιές των οπαδών, όχι όμως όταν η μπάλα παίζεται.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags