Facebook Pixel Αλαφούζος: «Η Λεωφόρος είναι το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα»!
| 2016-05-16 22:43:00

Αλαφούζος: «Η Λεωφόρος είναι το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα»!

Αλαφούζος: «Η Λεωφόρος είναι το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα»!

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν παρών στην τηλεοπτική γιορτή» του Παναθηναϊκού για τη νέα Λεωφόρο και αποκάλυψε πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί.
 

Στην «τηλεοπτική γιορτή» στον ΣΚΑΪ, «ΠΑΟ… Λεωφόρος», ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα της ανακαίνισης, αλλά και στο παραπάνω από μισό εκατομμύριο που έχει ήδη συγκεντρωθεί.

«Ελπίζουμε μέχρι το Φθινόπωρο η πρώτη φάση να έχει ολοκληρωθεί. Μετέπειτα, τέτοια εποχή του χρόνου ελπίζουμε να έχουμε τελειώσει με την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει ένα όμορφο γήπεδο να την αντιπροσωπεύει. Την… ψυχή που βγάζει η Λεωφόρος δεν την έχει κανένα άλλο γήπεδο. Πουθενά αλλού, δεν διεγείρονται συναισθήματα, ανάλογα με αυτά που βγάζει η Λεωφόρος. Δυστυχώς μέχρι τώρα –λόγω των οικονομικών δυσκολιών- δεν είχαμε τη δυνατότητα να ανακατασκευάσουμε το Απόστολος Νικολαΐδης. Θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο στην Ελλάδα. Οι αρχιτέκτονες και μηχανικοί που έχουν αναλάβει την μελέτη έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά. Θα αλλάξει εξ’ ολοκλήρου και η περιοχή των Αμπελοκήπων».

Ερωτηθείς για τα χρήματα που έχουν ήδη συγκεντρωθεί για την ανακαίνιση της Λεωφόρου, τόνισε: «Έχουμε συγκεντρώσει περίπου 530.150 ευρώ και μέσα στη βραδιά θα έχουμε κι άλλες προσφορές».

Την άποψη ότι η ανακατασκευή της Λεωφόρου είναι μια ενέργεια που διασφαλίζει το μέλλον όλου Παναθηναϊκού εξέφρασε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.

«Το πιο σημαντικό όφελος από όλα είναι ότι το γήπεδο θα φτιαχτεί. Γιατί το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και κάθε τέτοια ενέργεια διαιωνίζει τον σύλλογο. Ο Ερασιτέχνης εξασφαλίζει το μέλλον μας. Όλοι γνωρίζουμε τον Τάφο του Ινδού, αλλά υπάρχουν και άλλες αίθουσες που προσφέρουν πολλά στο σύλλογο», ανέφερε.

Μπεργκ: Όμορφο να γεννηθεί το τρίτο μου παιδί στην Ελλάδα

Από την πλευρά του ο Μάρκους Μπεργκ, που είναι στο στούντιο, τόνισε: «Η Λεωφόρος είναι το σπίτι μας, πάντα υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα. Εκεί γίνονται τα πράγματα δύσκολα για κάθε αντίπαλο, λατρεύω να παίζω σε αυτό το γήπεδο. Είναι φανταστικά!

Δεν θυμάμαι ποιο είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει εκεί, είναι τόσα πολλά! Αν έπρεπε να ξεχωρίσω, τότε θα έλεγα τα γκολ στα ημιτελικά Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, τα οποία μας οδήγησαν στον τελικό και μετά στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι πολύ όμορφο που θα γεννηθεί στην Ελλάδα το τρίτο παιδί μου. Θα είναι πανέμορφο αυτό…»!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags