Facebook Pixel Ο πρώτος που πάει από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ!
| 2016-06-27 12:30:00

Ο πρώτος που πάει από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ!

Ο πρώτος που πάει από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ!

Όλο συζητιέται παρασκηνιακά ποιοι θα μπορούσαν να κάνουν το δρομολόγιο αναμέσα στις δύο ομάδες, όταν ολοκληρωθεί το deal του Μαρινάκη. Τον πρώτο, λοιπόν, τον αποκάλυψαν! 

Πολλά έχουν γραφτεί και έχουν συζητηθεί για το deal που ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Και ένα από τα θέματα που έχουν προκύψει σχετικά με τη συγκεκριμένη κίνηση του αφεντικού του Ολυμπιακού, είναι κατά πόσο θα υπάρχει σχέση ανάμεσα στην αγγλική ομάδα και τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Όπως φαίνεται, πάντως, από τις πρώτες ενδείξεις, οι δύο σύλλογοι αναμένεται να έχουν πολύ στενή συνεργασία και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι γράφτηκε σήμερα στη "Sun" πως έχει αποφασισθεί ήδη η πρώτη μετακίνηση από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο αναπαρήγαγε ως έγκυρο η τοπική εφημερίδα "Nottingham Post", που έχει καλή ενημέρωση σε θέματα της ομάδας, ο Κριστιάν Καρεμπέ αναμένεται να αναλάβει στρατηγικός σύμβουλος στην αγγλική ομάδα, όταν ολοκληρωθεί επίσημα η παραχώρηση του 80% των μετοχών στον Έλληνα εφοπλιστή.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο Γάλλος παλαίμαχος άσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον Ολυμπιακό, ενώ υπενθυμίζεται ότι η πρώτη μεταγραφή από την Ελλάδα θα είναι ο Απόστολος Βέλλιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτός έκανε τον Βίκτορ να τρελαθεί στην προπόνηση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags