Facebook Pixel Έφυγε από Ολυμπιακό, "χτυπάει" 8 μύρια μεταγραφή!
| 2016-06-30 09:42:00

Έφυγε από Ολυμπιακό, "χτυπάει" 8 μύρια μεταγραφή!

Έφυγε από Ολυμπιακό, "χτυπάει" 8 μύρια μεταγραφή!

Ποιος πρώην ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" ετοιμάζεται για μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα της Primera Division, με την τιμή του να ανέρχεται στα 8 εκ. ευρώ!

To θέμα δεν είναι απλώς ότι κατάφερε από τη στιγμή που έφυγε από τον Ολυμπιακό να ανεβάσει την χρηματική του αξία, αλλά το γεγονός ότι ενώ βρέθηκε στο Λιμάνι δεν υπήρχε χώρος και χρόνος στην 11άδα για να δείξει όλα όσα μπορούσε!

Ο λόγος για τον Ντοσεβί, που το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης και τον Γενάρη ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του για 1,5 εκ. ευρώ!

Οι Βέλγοι (και το βέλγιο πρωτάθλημα γενικότερα) ξέρει να δημιουργεί υπεραξίες και σε συνδυασμό με τη σούπερ χρονιά που έκανε ο Ντοσεβί, η τιμή του βρίσκεται στα 8 εκ. ευρώ τώρα που χτύπησε την πόρτα της Σταντάρ Λιέγης η Σεβίλλη!

Μια ισπανική ομάδα που μπορεί να μην έχει φτάσει στο σημείο να κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια, απέναντι σε ποδοσφαιρικά μεγαθήρια τύπου Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά όπως και να το κάνουμε έχει κερδίσει τρεις διαδοχικές χρονιές το Γιουρόπα Λιγκ!

Ε, δεν είναι και λίγο (κάθε άλλο!) να δείχνει ενδιαφέρον μία τέτοια ομάδα, για έναν παίκτη που ανέβασε κατακόρυφα την αξία του από τη στιγμή που έφυγε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags