Facebook Pixel "Να μην κάνουν μ@λ@κ... οι διαιτητές"!
| 2016-08-07 14:04:00

"Να μην κάνουν μ@λ@κ... οι διαιτητές"!

"Να μην κάνουν μ@λ@κ... οι διαιτητές"!

Ο Πάμπλο Γκαρσία σε συνέντευξη του στη "Metrosport" ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τον Ιβιτς και την δουλειά που γίνεται αφού είναι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει ρόστερ για καλά πράγματα, ενώ έριξε και τις... μπηχτές του!

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα:

Να αρχίσουμε από την πρώτη ομάδα. Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αγιαξ. Αξιζε την πρόκριση;

«Είναι κρίμα για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν απέκλεισε τον Αγιαξ. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κάτι που δεν είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά αυτό που είδα και μπορώ να το πω με κάθε βεβαιότητα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και δε θα αργήσει η στιγμή που θα δώσει χαρά στον κόσμο της».

Πολλοί μιλούν για ένα καλό ρόστερ, ίσως από τα καλύτερα των τελευταίων ετών.

«Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και αυτό που χρειάζεται είναι να της δώσουμε χρόνο. Είναι νωρίς να μιλάμε αλλά νομίζω ότι φέτος θα κάνουμε κάτι μεγάλο. Απλά πρέπει να της δώσουμε λίγο χρόνο».

Θα τα καταφέρει ο Βλάνταν;

«Το βασικό είναι ότι νιώθει από ΠΑΟΚ. Ξέρει τι είναι ΠΑΟΚ και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα και έπρεπε κάποια στιγμή να συμβεί. Είναι σοβαρός, δουλεύει καλά και είναι καλός χαρακτήρας. Πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν καλά και για τον ίδιο και για τον ΠΑΟΚ».

«Το βασικό είναι τι θα κάνουν οι διαιτητές»

Ο Πάμπλο Γκαρσία ποτέ δεν βάζει νερό στο κρασί του και ποτέ δεν θέλει να κρατά ισορροπίες στις δηλώσεις του. Δεν το έκανε ούτε ως ποδοσφαιριστής δεν το κάνει και τώρα από την άκρη του πάγκου. Έτσι όταν τον ρωτήσαμε για το αν ο ΠΑΟΚ φέτος μπορεί να διεκδικήσει έναν τίτλο με δεδομένη και την προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού, δε δίστασε να απαντήσει: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι να δούμε καλές διαιτησίες στο πρωτάθλημα. Για να στο πω απλά, να μην κάνουν τις ίδιες «μ...ες» όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Εκεί θα κριθούν όλα για μένα γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα δούμε καλή δουλειά από τους Ελληνες διαιτητές. Το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο μας».

«Ο σοβαρός ΠΑΟΚ περνά στους ομίλους»

Πολλοί είναι αυτοί που στο άκουσμα της κλήρωσης που θέλει τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει την Ντιναμό Τιφλίδας στα πλέι οφ του Europa, θεωρούν δεδομένη τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Ο Γκαρσία ναι μεν τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ είναι το ακλόνητο φαβορί απέναντι στους Γεωργιανούς αλλά επισήμανε ότι κανείς αντίπαλος δεν είναι εύκολος αν δεν παίξει η ομάδα καλά: «Αυτό που απαιτείται για να περάσει ο ΠΑΟΚ είναι να παρουσιαστεί σοβαρός και στους δυο αγώνες. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που σε τιμωρεί αν δεν παίξεις καλά και δεν είναι συγκεντρωμένος από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Επομένως ο ΠΑΟΚ οφείλει να είναι σοβαρός και να μη σκεφτεί ότι έχει έναν αδύναμο αντίπαλο. Να παίξει το καλό ποδόσφαιρο που μπορεί και πιστεύω ότι θα το κάνει και έτσι θα περάσει στην επόμενη φάση που είναι σημαντικό για τον σύλλογο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags