Facebook Pixel Λύτρωση στο 90' για την Ελλάδα!
| 2016-09-02 20:30:00

Λύτρωση στο 90' για την Ελλάδα!

Λύτρωση στο 90' για την Ελλάδα!

Με γκολ του Τσιλιανίδη στην εκπνοή της αναμέτρησης η Εθνική Ελπίδων επικράτησε 2-1 της Αλβανίας και σημείωσε την 3η νίκη της στο για τον 4ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2017. 

H Εθνική μας κατάφερε να σημειώσει νίκη με ανατροπή, σε ένα ματς για γερά νεύρα, με δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα και με το τρίποντο που ανέβασε την Εθνική μας στους 10 βαθμούς να έρχεται στο φινάλε του αγώνα.

Οι Αλβανοί αιφνιδίασαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο 22ο λεπτό προηγήθηκαν με τον Λατίφι. Το θετικό για την Εθνική μας ήταν πως κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, πριν το τέλος του πρώτου μέρους, σε μία φάση όπου ο Σκάλα υπέπεσε σε πέναλτι, αποβλήθηκε και ο Ιωαννίδης το αξιοποίησε από την άσπρη βούλα για να φέρει το ματς στα ίσια(1-1).

Η Εθνική μας πίεσε καθ’ όλη τη διάρκεια της επανάληψης, αλλά είδε τα πράγματα να της στραβώνουν με την αποβολή του Τζανετόπουλου στο 85ο λεπτό. Τελικά ο Τσιλιανίδης λύτρωσε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην εκπνοή και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Μπάρκας, Μύγας, Γιαννούλης (67' Τσιμίκας), Ρισβάνης, Τζανετόπουλος, Σιώπης (36' Τσιλιανίδης), Δώνης, Χαρίσης, Ιωαννίδης, Ορφανίδης (63' Κουλούρης), Μυστακίδης

Αλβανία: Στρακόσα, Γκουρίστα, Χοξαλάρι, Σκάλα, Πρένγκα, Γκρέζντα (46' Καρίκι), Λάτσι, Μανάι, Μπάρε, Λατίφι, Τσεκίτσι

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags