Facebook Pixel Αυτός είναι ο πιο γυμνασμένος άσος τού Ολυμπιακού!
| 2016-09-04 12:15:00

Αυτός είναι ο πιο γυμνασμένος άσος τού Ολυμπιακού!

Αυτός είναι ο πιο γυμνασμένος άσος τού Ολυμπιακού!

Έχουν πάθει απίστευτη πλάκα στου Ρέντη με τις ...εξωπραγματικές μετρήσεις ξένου παίκτη! Ποιος έχει σπάσει τα κοντέρ στα εργομετρικά; Πώς σκέφτεται να τον αξιοποιήσει ο Μπέντο;

Κάθε προπονητής στη διάρκεια της προετοιμασίας, πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων της ομάδας, λαμβάνει σοβαρά υπόψιν τις μετρήσεις των εργομετρικών εξετάσεων, για να διαπιστώσει ποιοι παίκτες είναι πιο ετοιμοπόλεμοι.

Ειδικά στα πρώτα ματς της σεζόν, επιλέγονται συνήθως αυτοί που έχουν την καλύτερη φυσική κατάσταση, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να βγάλει πιο εύκολα στο γήπεδο όσα έχουν δουλευτεί στις προπονήσεις.

Αυτό, φυσικά, συμβαίνει και στον Ολυμπιακό, με τον Πάουλο Μπέντο να έχει ρίξει μεγάλη βάση στις επιδόσεις των παικτών του, έτσι ώστε να γνωρίζει ακριβώς ποιες είναι δυνατότητες τού καθενός, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι, άλλωστε, πραγματοποίησαν πολλές προσθήκες στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών, με αποτέλεσμα αρκετοί ποδοσφαιριστές να μην έχουν φτάσει ακόμα στο επιθυμητό σημείο και να υπολείπονται αρκετά σε σχέση με τους υπολοίπους.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για έναν νεοφερμένο τής ομάδας, που πραγματικά έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στις μετρήσεις και έχει τρελάνει άπαντες στου Ρέντη με τις επιδόσεις του.

Ο λόγος για τον Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, είναι αυτή τη στιγμή ο πιο γυμνασμένος παίκτης τού Ολυμπιακού και με διαφορά. 

Οι σχετικοί δείκτες τού Νορβηγού άσου στα εργομετρικά και ισομετρικά τεστ ήταν οι ανώτεροι από κάθε άλλο συμπαίκτη του, γεγονός που ξάφνιασε τους πάντες στην ομάδα.

Αν και ο παίκτης ενσωματώθηκε πριν λίγες μέρες στο ρόστερ, είναι 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Μπέντο τον χρησιμοποίησε σε όλη τη διάρκεια τού τελευταίου φιλικού με τον Λεβαδειακό, αν και έκανε μόλις την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ενθουσιασμένος με τον διεθνή Νορβηγό και σκέφτεται πολύ σοβαρά να του δώσει φανέλα βασικού στα πρώτα επίσημα παιχνίδια από τη στιγμή που δείχνει τόσο δυνατός. Το μόνο που απομένει για τον Ταρίκ Ελιουνούσι είναι να μάθει τους συμπαίκτες του και να κατανοήσει το σύστημα του προπονητή.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags