Facebook Pixel "Αν χρειαστεί, θα γδύσουμε οπαδούς"!
Ποδόσφαιρο
| 2016-09-22 09:30:00

"Αν χρειαστεί, θα γδύσουμε οπαδούς"!

"Αν χρειαστεί, θα γδύσουμε οπαδούς"!

Σύμφωνα με τα MME της Τσεχίας, η παρουσία 2.000 οπαδών του ΠΑΟΚ στο Λίμπερετς έχει την Πέμπτη 29/9 έχει... ξεσηκώσει τους ανθρώπους της Σλόβαν, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

"'Εχουμε στείλει ενημερωτικά φυλλάδια για το τι πρέπει να κάνουν οι οπαδοί και τι όχι. Ποιες περιοχές είναι ασφαλείς προκειμένου να σταθμεύσουν τα λεωφορεία τους. Μετά από αίτημα της αστυνομίας θα υπάρχουν περίπου 800 θέσεις που θα παραμείνουν κενές ως απόσταση ασφαλείας των οπαδών των δυο ομάδων.

Θα είναι περίπου 2.000, μεταξύ των οποίων, μπορεί να υπάρχουν χούλιγκαν. Εκτός από την Ελλάδα, θα υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως και από την Τσεχία. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην περάσουν πυρομαχικά, ενώ αν χρειαστεί θα γδύσουμε οπαδούς" ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που έχει αναλάβει το συντονισμό της ευρωπαϊκής αναμέτρησης.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπάρχει καταγραφή των θλιβερών γεγονότων που "στιγμάτισαν" το ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλοντας να... δικαιολογήσουν τον τρόπο αντιμετώπισής που έχουν απέναντι στον ΠΑΟΚ με φόντο την μεταξύ τους ευρωπαϊκή "μάχη". 

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags