Facebook Pixel "Ναι, θέλω να... ΠΑΟ"
| 2011-06-22 22:15:00

"Ναι, θέλω να... ΠΑΟ"

"Ναι, θέλω να... ΠΑΟ"

Ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε ότι είναι ελεύθερος μέχρι την 1η Ιουλίου!

Οι Σέρβοι τον φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό και ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των «πρασίνων» στο gazzetta.gr, όμως τονίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα επίσημο.

Ο 27χρονος μέσος της Λανς τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ενώ αποκάλυψε ότι αν έχει επίσημη πρόταση μέχρι την 1η Ιουλίου, φεύγει ως ελεύθερος από την γαλλική ομάδα!

«Δεν έχει έρθει κάποιος σε επαφή μαζί μας. Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, όχι, όμως, και πρόταση», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σέρβου.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ένας κανονισμός της γαλλικής λίγκας του επιτρέπει να φύγει από τη Λανς ως ελεύθερος μέχρι την 1η Ιουλίου. «Αυτή τη στιγμή προπονούμαι με τη Λανς, με την οποία έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Αν βρω σύλλογο, όμως, για να συνεχίσω την καριέρα μου και παρουσιάσω επίσημη πρόταση στην ομάδα μέχρι την 1η Ιουλίου, τότε μπορώ να φύγω ως ελεύθερος. Ένας κανονισμός της γαλλικής λίγκας μου το επιτρέπει, καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε».

Όσο για αν τον ενδιαφέρει η προοπτική του Παναθηναϊκού; «Όταν ένας μεγάλος σύλλογος σε θέλει, δεν είναι δυνατόν να μη σε ενδιαφέρει κι αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού! Άλλωστε, η Ελλάδα είναι πάντα καλός προορισμός για τους Σέρβους».

Τέλος, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο. «Προς το παρόν περιμένουμε κάποιος από τους ενδιαφερόμενους να μας προσεγγίσει. Δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση ή κάτι συγκεκριμένο στα χέρια μας και βρισκόμαστε σε αναμονή».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags