Facebook Pixel "Δεν έχουμε ξαναζήσει τέτοιο πράγμα"!
Ποδόσφαιρο
| 2016-09-28 19:38:00

"Δεν έχουμε ξαναζήσει τέτοιο πράγμα"!

"Δεν έχουμε ξαναζήσει τέτοιο πράγμα"!

Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής της Λίμπερετς και ο Μίλαν Μπάρος για την περιπέτεια της τσεχικής ομάδας με την καραντίνα και για το ματς με τον ΠΑΟΚ για το Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Λίμπερετς, Χέντρι Τρπισόφσκι:

Για το πόσο επηρέασαν όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες την ομάδα του: "Μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ, δεν είναι κάτι συνηθισμένο και δεν το έχω ξαναζήσει. Ήμασταν εντελώς εκτός για 3 ημέρες, δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση. Θα δούμε αύριο πόσο μας επηρέασε όλο αυτό, θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε αν και ήταν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.Την Παρασκευή δεν μπορούσαμε να παίξουμε καθόλου, μετά είχαμε ένα διάλειμμα και σκεφτόμασταν ότι θα ακυρώσουμε και τα τρία παιχνίδια. Τον τελευταίο λόγο τον είχαν οι γιατροί, την Τρίτη ολοκληρώθηκε η καραντίνα, οπότε ήταν δική τους απόφαση κι όχι δική μας να παίξουμε".

Για την κατάσταση των 12 παικτών που πέρασαν την ίωση: "Συνολικά 16 παίκτες είχαν προβλήματα είτε μικρά, είτε μεγάλα, οπότε σίγουρα δε θα παίξουν κάποιοι. Σήμερα είχαμε την πρώτη προπόνηση, αύριο θα είναι η δεύτερη και θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα μετά την αυριανή προπόνηση".

Για τα πιο δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ: "Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε στα προκριματικά, αλλά και στο παιχνίδι με τη Φιορεντίνα λίγο διαφορετικά από ότι παίζει στην Ελλάδα. Σίγουρα είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, ξέρει να κρατάει μπάλα, έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, ιδίως στο ενάς εναντίον ενός και έχει πιο δυνατή επίθεση, από ότι άμυνα".

Για το πως προέκυψε αυτό το πρόβλημα: "Πολύ δύσκολο να το πούμε αυτό. Τα προβλήματα εμφανίστηκαν μετά την επιστροφή μας από το Μπακού και μετά εξελίχθηκε όλο αυτό, αλλά πραγματικά δεν μπορούμε να πούμε από που ξεκίνησαν...".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι πλέον το φαβορί: "Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν φαβορί. Σίγουρα θα μας επηρεάσει αυτό, αλλά αύριο μετά το παιχνίδι κανείς δε θα ρωτήσει τι προηγήθηκε του αγώνα. Όσο για τους αγώνες που είχαμε εδώ, χάσαμε μόνο έναν πόντο και λόγω αυτού του γεγονότος δεν μπορούσαμε να ανέβουμε στη βαθμολογία, για να ανέβουμε θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα εδώ".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Ανυπομονώ γιατί κι εγώ ως προπονητής θέλω μία καλή ατμόσφαιρα. Ξέρουμε τι γίνεται, έχουμε εμπειρίες από τη Λάρνακα κι έχω δει και κάποια βίντεο. Πολλές φορές πετάνε πράγματα στο γήπεδο, υπάρχει ένας κίνδυνος για τους διπλανούς τους, αλλά ανυπομονούμε. Ξέρουμε ότι θα έρθουν αρκετοί οπαδοί και ελπίζουμε να ζήσουμε ωραίες στιγμές. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα στο γήπεδο και οι οπαδοί μας στην κερκίδα".

Αναλυτικά και οι δηλώσεις του Μίλαν Μπάρος:

Για την ομάδα του: "Όπως είπε και ο προπονητής, θα προπονηθούμε σήμερα, θα ακολουθήσει κι άλλη μία προπόνηση αύριο και μετά θα αποφασίσουμε, θα δούμε τι θα γίνει...".

Για το αν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο: "Σε όλη μου την καριέρα, ποτέ δε συνέβη αυτό, ποτέ καμία ομάδα δεν μπήκε σε καραντίνα".

Για το αν είναι αγώνας-κλειδί ο αυριανός: "Θα δώσουμε 6 αγώνες και δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος δεν είναι σημαντικός. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Υπάρχει μία ισορροπία, έχουμε απέναντι μας έναν πολύ καλό αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη θέση μας".

Για το ποια είναι η πιο δυνατή ανάμνηση από τους αγώνες με τις ελληνικές ομάδες: "Δύο παιχνίδια θυμάμαι. Όταν έπαιξα με τον Παναθηναϊκό και το άλλο είναι με την Εθνική το 2004, που δυστυχώς χάσαμε στον ημιτελικό, μία θετική και μία αρνητική".

Για το πόσο μπορεί να επηρεαστεί η ομάδα από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες: "Όλα αυτά έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε τι έγινε. Έχουμε μία προπόνηση σήμερα και μία αύριο. Μερικοί από εμάς ήμασταν στο γήπεδο αυτές τις τρεις αυτές ημέρες. Αυτοί που είναι καλύτερα, επέστρεψαν χθες. Ίσως όλο αυτό να μας βοηθήσει, μπορεί να έχουμε πιο καθαρό κεφάλι αύριο...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags