Facebook Pixel "Να είστε προσεκτικοί με Μαρινάκη"
| 2011-06-27 12:00:00

"Να είστε προσεκτικοί με Μαρινάκη"

"Να είστε προσεκτικοί με Μαρινάκη"

Ο Αλέξης Κούγιας στήριξε -ξανά- τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. "Οι εγκέφαλοι μετατοπίζουν αλλού τις ευθύνες", είπε έξω από την Ευελπίδων. "Με απειλεί ο πιο γνωστός Έλληνας μάνατζερ"!

Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε στην Ευελπίδων κι αφού αποκάλυψε ότι δέχεται απειλές από τον πιο γνωστό Έλληνα μάνατζερ, που βρίσκεται στη λίστα των κατηγορούμενων, στήριξε για μια ακόμη φορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τα στημένα.

"Από χθες το βράδυ γνωστός μάνατζερ, ο πιο γνωστός στην Ελλάδα, μου απευθύνει απειλητικά μηνύματα. Είναι ήδη κατηγορούμενος, είναι ο πιο γνωστός μάνατζερ και είναι στους 68. Εχει ήδη επέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κι αύριο θα κάνω μήνυση", τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε πως οι "εγκέφαλοι" του σκανδάλου επιχειρούν αποπροσανατολισμό: "Εδώ και δυο μέρες έχουν μετατοπιστεί οι ευθύνες από τους κατηγορούμενους σε άλλους. Είναι σαφές μήνυμα σε ποιον απευθύνεται. Γνωρίζω πως δρουν αυτά τα χρόνια. Θέλω οι άνθρωποι που πρωτοστάτησαν να στηριχθούν γιατί αυτοί (σ.σ.: οι εγκέφαλοι) προσπαθούν να μετατοπίσουν αλλού τις ευθύνες".

Όσον αφορά στο όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη, που εμπλέκεται στην υπόθεση, εξέφρασε για άλλη μια φορά την στήριξή του στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και προέτρεψε τους δημοσιογράφους:

"Να είστε προσεκτικοί το πώς χειρίζεστε την υπόθεση Μαρινάκη. Υπάρχουν οι αρχές, τις εμπιστευόμαστε, όμως ήδη έχει ξεκινήσει μια διαδικασία από τους πρωταγωνιστές να μετατεθεί το βάρος σε άλλους.

Είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει κάποια λάθη, όπως για παράδειγμα με τον διαιτητή Γιάχο, που η αμοιβή του είναι η προβλεπόμενη. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας", κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Μ...πανα θα σας γ...σω"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags