Facebook Pixel Σπουδαία λόγια του Κλοπ για τον Ρούνεϊ
| 2016-11-18 11:48:00

Σπουδαία λόγια του Κλοπ για τον Ρούνεϊ

Σπουδαία λόγια του Κλοπ για τον Ρούνεϊ

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ σχολίασε με υποδειγματικό τρόπο τις φωτογραφίες του μεθυσμένου Γουέιν Ρούνεϊ,  υπονοώντας  το αυτονόητο, πως και οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ άρχισε να μιλάει για το θέμα τονίζοντας πως συχνά-πυκνά ερωτάται για πράγματα που δεν έχει ιδέα, οπότε δεν πρόκειται να χαλάσει χατήρι αυτή τη φορά.

Αφού, λοιπόν, ζήτησε μια περιγραφή του συμβάντος, είπε πως όλοι όσοι ασχολούνται με τον χώρο μπορεί να κάνουν τις ατασθαλίες τους.

«Μιλάμε για την πιο επαγγελματική γενιά ποδοσφαιριστών. Όλοι οι θρύλοι που ακόμη θαυμάζετε έπιναν και κάπνιζαν σαν διάολοι και πάλι ήταν καλοί παίκτες. Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι έπρεπε να κάνω έτσι (σ.σ κίνηση σαν γεμίζει ποτήρια) για να πιουν.

Όλα είναι θέμα τάιμινγκ. Είμαι σίγουρος πως δεν ήταν σοβαρό. Όταν κάνουμε κάτι που δεν είναι τέλειο, ακούγεται σαν να έγινε καταστροφή. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Δεν ξέρω πολλά για το θέμα, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι ένα τίποτα. Όταν κάνουμε κακό όλος ο κόσμος μιλάει γι' αυτό, επί μία, δύο ημέρες, ή εβδομάδες και μετά κανείς δεν θυμάται τίποτα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags