Facebook Pixel Τα… έχασε με τους 12.000 ΠΑΟΚτσήδες ο Μπόλονι! (ΦΩΤΟ)
| 2011-06-27 21:19:00

Τα… έχασε με τους 12.000 ΠΑΟΚτσήδες ο Μπόλονι! (ΦΩΤΟ)

Τα… έχασε με τους 12.000 ΠΑΟΚτσήδες ο Μπόλονι! (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στην πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, ακόμα και ο Λάζλο Μπόλονι δήλωσε έκπληκτος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στην Τούμπα.
 

Οι οπαδοί βρέθηκαν από νωρίς στο γήπεδο, τραγούδησαν συνθήματα για την ομάδα τους, ενώ δεν ξέχασαν και το σκάνδαλο των ημερών.

Ο Μπόλονι μετά το τέλος της πρώτης χαλαρής προπόνησης ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας. Είναι πολύ όμορφο να δουλεύεις μπροστά σε 12.000 κόσμο. Αν μπορούσα θα τους έλεγα να έρχονται σε κάθε προπόνηση.

Από εκεί και πέρα η πρώτη επαφή μου με τους παίκτες ήταν πολύ καλή. Πρέπει να δουλέψουμε. Μετά θα μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας.Για μένα το ιδανικό είναι να δουλεύω με 15 έμπειρους παίκτες και πέντε-έξι μικρούς. Από εκεί και πέρα μπορώ να κάνω κάποιους συμβιβασμούς. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι στον κόσμο, αλλά στον εαυτό μου Θέλω να γυρνάω σπίτι μου και να ξέρω ότι τα έδωσα όλα. Να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Σήμερα αυτό θα μπορώ να το κάνω»,
τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός

Για όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τόνισε ότι «δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι καλό να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags