Facebook Pixel "Για μένα δεν υπάρχει Εργοτέλης"...
| 2011-06-28 22:12:00

"Για μένα δεν υπάρχει Εργοτέλης"...

"Για μένα δεν υπάρχει Εργοτέλης"...

Τη στεναχώρια του για την στάση που κράτησε ο Εργοτέλης, ψηφίζοντας την απόφαση της Super League, για το θέμα της αδειοδότησης του ΟΦΗ, εξέφρασε ο Νίκος Μαχλάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Μαχλά στον Κρήτη Σπορ FM:

Για την απόφαση της Super League και την στάση που κράτησε ο Εργοτέλης, είπε: "Αρκετά μας κοροϊδεύουν. Σαν άνθρωπος τους έχω βαρεθεί όλους, Νιώθω μια αηδία για την τοποθέτηση του Εργοτέλη. Είναι καθαρή και σαφής η θέση του κ. Πιλάβιου για τις αδειοδοτήσεις και με αυτή την απόφαση των προέδρων της Super League καταλαβαίνουμε την πίεση που του ασκούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα. Ήταν σαφές το χαρτί που έστειλε η UEFA και ήταν τυπικό να το υπογράψουν. Σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της αντίστοιχης Football League δεν ισχύουν αδειοδοτήσεις. Μόνο στην Ελλάδα βάζουν τη Super League και τη Football League να βράζουν στο ίδιο καζάνι, λες και έχουμε τα ίδια έσοδα για να κάνουμε ένα σωστό φάκελο. Τη Super League τι την ενδιαφέρει ποια ομάδα θα ανέβει; Δυστυχώς για αυτούς δεν είμαστε σε κανένα άρμα".

Αναφερόμενος στη στάση που κράτησε ο Εργοτέλης επί του θέματος μέσω του κ. Ράλλη, τόνισε: "Δεν μπορώ την διπροσωπία. Δεν μπορούμε να λέμε ότι ήταν 16 ομάδες και ότι αυτό το θέμα αφορούσε τη Super League. Όποια ομάδα ανεβεί, έδωσε σαφή εντολή η UEFA και η ΕΠΟ να μην έχει αδειοδότηση. Ξέρουν, λοιπόν, ότι και εμείς και τα Τρίκαλα περιμένουμε να υπογράψουν τυπικά αυτή την πρόταση. Ποιον κοροϊδεύει ο Εργοτέλης και ο κ. Ράλλης; Έχω στεναχωρηθεί αφάνταστα. Μπορούσε να ψηφίσει λευκό η υπέρ. Για εμένα δεν υπάρχει Εργοτέλης. Προσωπικά είμαι υπερήφανος που η ομάδα μου δεν είναι σε κανένα άρμα, δεν είναι σε κανένα από τα στημένα παιχνίδια, δεν είμαστε μπλεγμένοι πουθενά και πολεμάμε να αντεπεξέλθουμε κόντρα σε αντίξοες συνθήκες. Κρίμα για τον Εργοτέλη και τη στάση που έχει κρατήσει. Ο κ. Ράλλης είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ξέρω ότι θα δικαιωθούμε και ήδη αύριο (σ.σ. την Τετάρτη 29/06) θα καταθέσουμε έφεση".

Μιλώντας για τη στάση της UEFA και προσωπικά του κ. Ινφαντίνο στο θέμα των αδειοδοτήσεων της Football League: "Η εισήγηση της UEFA είναι ξεκάθαρη. Ο κ. Ινφαντίνο το είπε ξεκάθαρα, ενώ πρότεινε και για τις ομάδες που δεν παίρνουν μέρος στο Europa League, να μην μπαίνουν στο ίδιο κομμάτι αξιολόγησης με τις υπόλοιπες. Σκοπός της UEFA δεν είναι να καταδικάζει ομάδες αλλά να τις συμμορφώνει".

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι τη λύση στο θέμα της αδειοδότησης μπορεί να τη δώσει η ΕΠΟ, απάντησε: "Πιστεύω ότι ο κ. Πιλάβιος μπορεί να δώσει λύση, αλλιώς υπάρχει και το δικαστήριο και θα περιμένουμε να ανοίξουν οι φάκελοι με μια καινούργια επιτροπή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags